Neler Yeni

Elreann Jigularus fiyatı

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Dostum birincisi insanların yaptığı işten kar etmesi kötü bir şey değil ikinci olarak insanlara bu şekilde hakaret etmen hiç etik değil isteyen alır istemeyen almaz bu kadar basit zaten
kazıklanmaya devamm

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
Harun Kayatekin
Jigularus kötü ama parva iyi bence.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Dostum birincisi insanların yaptığı işten kar etmesi kötü bir şey değil ikinci olarak insanlara bu şekilde hakaret etmen hiç etik değil isteyen alır istemeyen almaz bu kadar basit zaten
O zaman indirimli sistem diye satmayacaklar tek tek toplayinca daha ucuz olan sistemi 8500den 6500e dusurduk diye satiyorlar, ustelik hic anlamayan takipcileri de oo elraen abi pc cikarmis hem de 2000 tl indirim yapmis diyip aliyorlar, yazik degil mi onlara?

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
Harun Kayatekin
O zaman indirimli sistem diye satmayacaklar tek tek toplayinca daha ucuz olan sistemi 8500den 6500e dusurduk diye satiyorlar, ustelik hic anlamayan takipcileri de oo elraen abi PC cikarmis hem de 2000 TL indirim yapmis diyip aliyorlar, yazik degil mi onlara?
Aslında baktığın zaman sistem neden pahalı biliyor musun kullanılan anakart ve kasa çok pahalı sistemin pahalı olmasının sebebi bu kazık demek değilde anakart ve kasayı daha kaliteli tutmak diyilebilir şahsen ben o fiyata gtx 1660s alacağıma 2060lı bir sistem alırdım.

Dobby

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Enes
4 saat PC başında oturup(belki daha fazla)sadece oyun oynayan birini izleyip sırf o çıkardı diye bir PC ye 1-2k arası fazla vermek sencede sa***lık değil mi

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Ben az önce zkra yayınındaydım ve adam sistemi savundu 8500tl normal fiyatı indşirim yaptık 6500tl yaptık dedi chata yazdım pahalı diye 8500e rtx 2060 hatta 3060 bile zorlanır dedim adam bana topla dedi kendim indirimsiz 8000 liraya topladım ordaki parçalarla hatta 7300 de adam parça fiyat farkını 580 lira olarak hesapladı bende kavga ettim gibi biraz ama küfür falan hiç bişey demedim adam sonra beni banladı
Buradada İmam Bildiğini Okur Sözünü Hatırlattı
Elrenn den beklemezdim açıkçası

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Elraene laf atmayın herkes ekmeğinin peşinde inventusun pahalı olduğunu bilen adam zaten almaz eğer bir pc alınacaksa araştırman lazım direk hobaaa Elraen pc çıkarmış hemen alayım diyen adam bir şey bilmiyordur zaten araştırıp fiyat karşılaştırması lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,355
Üyeler
168,772
Son üye
ulukay
Top Bottom