Neler Yeni

En az maaliyet ile nasıl kendi sitemi açabilirim

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Merhabalar öncelikle ,sizlere birkaç sorum var. Benim aklımda web sitesi açarak arkadaşlarım ile birlikte kendi blog yazılarımızı yayınlamak var. Bunun için wordpress kullanmayı düşünüyorum . Fakat domain adresi ve host işlemleri için belli bir ücret ödemem gerekiyormuş . Fakat yıllık bir host işlemi için yeterli bütçemiz yok . Eğer sayfa yeterli ziyaretçi sayısına ulaşırsa ilerde daha büyük yatırım yapabiliriz . Fakat şuan lık cebimizdeki harçlık ile birşeyler yapmak isityoruz. Sizden istediğim en uygun olacak şekilde host ve domain satın alabileceğim bir paket var mı varsa link atarmısnız .
Aylık ortalama bütçemiz 100 tl (2 kişi ) Domain tek seferlik sanırsam o kadar detaylı bilgim yok ,eğer tek sefer ise onu aylık 100 tl nin dışında tutabiliriz.

fatihhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
fat
bakabilirsin fiyatlara isimtescil, godaddy, hostinger sitelerine falan
bu indirimli bedava ssl sertifikasıda veriyor üstelik 48ay(4 yıl) 1web sitesi 30 gb olan
100 web sitesi 100gb alan için de bakabilirsin fiyata domain hariç fiyat bu domainde satın alıp yönlendirmen gerekir

su seçenekte ücretsiz domainde veriyormuş iyi fiyat gibi diğer sitelere bakmadım tabi
not : alan adı indirimi 1 yıldan sonra ücretlidir detaylara bak mutlaka

Son düzenleme:
Top Bottom