yaşınız kaçtı ?Merhaba arkadaşlar nasıl güzel bir şekilde almanca öğrenebilirim?
Almanca konuşarak.Merhaba arkadaşlar nasıl güzel bir şekilde almanca öğrenebilirim?
15 okulda zaten A1 görüyoruz fakat ben daha ilerletmek istedimyaşınız kaçtı ?
Hocam maalesef tanıdığım Almanca konuşan biri yok ama kardeşime öğretmeye çalışıyorum onla beraber konuşmak içinAlmanca konuşarak.
Evet kelime hazneniz biraz olsun cümle kurallarını bilin sonrasında bolca ve sürekli konuşmaya çalışın. Çevrende Almanca bilen biri olabilir ya da uygulamalar falan var.
Cambly tarzında uygulamalar var, ayda cuzi bir miktar ödeyerek seviye seçip seçtiğin hocayla Almanca konuşabilirsin. Ben para ödeyemem diyorsanda youtubeda #cambly hashtag'ı ile arama yaparak sponsor videolarındaki ücretsiz deneme kodlarını kullanarak konuşabilirsin.15 okulda zaten A1 görüyoruz fakat ben daha ilerletmek istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam maalesef tanıdığım Almanca konuşan biri yok ama kardeşime öğretmeye çalışıyorum onla beraber konuşmak için
Hocam udemy kursları nasıldır?Cambly tarzında uygulamalar var, ayda cuzi bir miktar ödeyerek seviye seçip seçtiğin hocayla Almanca konuşabilirsin. Ben para ödeyemem diyorsanda youtubeda #cambly hashtag'ı ile arama yaparak sponsor videolarındaki ücretsiz deneme kodlarını kullanarak konuşabilirsin.
çok geç artık . ingilizceyi öğrendinmi artık iş zor demektir hem napıcaksınız almancayı , hem ingilizce hemde almanca olurmu çok saçmalık15 okulda zaten A1 görüyoruz fakat ben daha ilerletmek istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam maalesef tanıdığım Almanca konuşan biri yok ama kardeşime öğretmeye çalışıyorum onla beraber konuşmak için
Nesi geç kardeşim, sanki arkadaş profesyonel piyanist olmak istiyorum diyor. Kelime hazneni genişlet(başlangıç için abartma) cümle kurmayı öğren ve bolca konularak pratik yap 1 senede almanya da tek başına yaşayacak kadar almanca konuşabilirsin.çok geç artık . ingilizceyi öğrendinmi artık iş zor demektir hem napıcaksınız almancayı , hem ingilizce hemde almanca olurmu çok saçmalık