Bildiğim kadarıyla onlar yinede 100 mbps verebilirler ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum.
Bence siz bi arayıp konuşun altyapım bu kadar destekliyor bu paketi sağlayabilir misiniz diye
Bildiğim kadarıyla onlar yinede 100 mbps verebilirler ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum.
Ben millenicom kullanıyorum sorun yaşamadım ama turk.net kullanmak isterdim daha ucuz aynı hizmet.milenicom aklımda soru bırakıyor
bayileri yok yani bir sıkıntı olursa ne yapacağım
100 mb 85 tluygun fiyatlı olanı var mı
Türknet kullanıyorum memnunum sende memnun kalırmısın bilemem alt yapın iyiyse kaliteli hizmet alırsın dene derim sözleşme yok zaten iptal edersin iyi hız vermezse. Düşünürsen kod verebilirim.en fazla 66 mbsp alıyorum hangi internet sağlayıcısını seçmeliyim
hangi paketi kullanıyorsunTürknet kullanıyorum memnunum sende memnun kalırmısın bilemem alt yapın iyiyse kaliteli hizmet alırsın dene derim sözleşme yok zaten iptal edersin iyi hız vermezse. Düşünürsen kod verebilirim.
Alt yapım VDSL2 max 73 destekliyor ben 35lik paketi kullanıyorum 5 ping 34-5.6 hız alıyorum yükseltmeye ihtiyaç duymadım henüz.hangi paketi kullanıyorsun
Valorant oynuyorum 10-20 arası sabit oluyor arada yayın açıyorum 2.5 3k bit veriyorum max 25 30 oluyor pingoyun oynunyor musun
Düşünürsen kod verebilirim ikimizde 1 ay ücretsiz kullanırız.anladım teşekürler
Türknet bence biz kullanıyoruz 75 liraya 75 mbps ve sınırsız.en fazla 66 mbsp alıyorum hangi internet sağlayıcısını seçmeliyim