2023'e Kadar Yokum
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Banka kartı alacağım. Sizce hangi bankadan almalıyım. Her banka 16 yaş üstüne hesap açıyormuş.
Vakıfbank Ve Ziraat İyi.Banka kartı alacağım. Sizce hangi bankadan almalıyım. Her banka 16 yaş üstüne hesap açıyormuş.
Ziraat alBanka kartı alacağım. Sizce hangi bankadan almalıyım. Her banka 16 yaş üstüne hesap açıyormuş.
Diğerlerinden iyi yanı neZiraat al
Mesela nesi iyi hocam yıllar kullanıyorumda vakıfbankı. Bilmek istiyorum, bilinçlenmek istiyorum sağ olunVakıfbank Ve Ziraat İyi.
5 yıldır Garanti kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim. Tavsiye ederim.Banka kartı alacağım. Sizce hangi bankadan almalıyım. Her banka 16 yaş üstüne hesap açıyormuş.
Vakıfbank programı falan da baya basit.Banka kartı alacağım. Sizce hangi bankadan almalıyım. Her banka 16 yaş üstüne hesap açıyormuş.
Vakıfbank programı falan da baya basit.
Garanti düşünebilirim.Yapıkredi ve iş bankası öneririm. Vakıfbank önermem. velinle gideceğin için kişi başı 24 TL alıyorlar. Yapı ve iş gayet iyidir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ziraat veya onun gibi devlet bankalarının kampanyaları pek olmuyor ona göre al. Garanti'de tercih edebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ziraatte alabilirsin bu arada, kampanyaları yok veya az ve kötü diye söyledim ben. Vakıfbank tercih etmezdim ben şahsen