Neler Yeni

En iyi GSM operatör hangisi

Xsamew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Furkan
Şuan vodafone kullanıyorum 4.5G Ev internetim 8 Mbps Mobil internetim ev internetimden daha yavaş hangi operatörü önerirsiniz

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
Şuan vodafone kullanıyorum 4.5G Ev internetim 8 Mbps Mobil internetim ev internetimden daha yavaş hangi operatörü önerirsiniz
3'ünüde kullanmış biri olarak Turkcell heryerde çekiyor ama paketileri pahalı ve önceden hiç internetsiz kalmiyordum bı yerlerden geliyordu vodofone ücretsiz internet konusunda çok cimri çarkı bile paket yuklemeyle izin veriyor ama paketleri genel olarak uygun ve köy şehir dışı gibi yerlerde çekmeme sorunu var Türk Telekom ilk zamanlar paketleri uygun oluyor internet hizi normal arada bir bedava internet geliyordu sil supurdende biraz biseyler geliyordu genel olarak hepsi kazıkçı kararını sen ver :)

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Turkcel öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Abdülaziz Çınar
Turkcell mbps bakımından yuksek ama fiyatida yuksek eğer alt yapın varsa kablonet alabilirsin

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
3 ünü de kullandım.
Ne kadar pahalı olsada turkcell.
İstanbul üsküdar da oturuyorum vodafone salon ve odamdan çekmiyor turkcell full çekiyor
Turk telekom direk sokakta çekmiyor

Xsamew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ailemde 3 farklı operatör var hepsini denedim türk telekom 7 mbps turkcellden önde ve pingide düşüktü bu değişkenlik gösterir mi bide sadece oturduğumuz yerde mi böyle heryerde çekmesini istiyorum

Top Bottom