Neler Yeni

Öneri En iyi internet sağlayıcısı

RimuruTempestttttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Anıl
Önümüzdeki ayin 2sinde sağlayıcı degistirmek istiorum yaklasik 3 yildir turk telekom kullanıyorum artik psikolojim bozuldu ayda en az 7-8 kere müşteri hizmetlerini ariyorum 2 gündür daha rezil bir hal aldi internet kulanamiyorum wi-fi ağında oturum açın diyor telefon,modemin internet ışığını zaten boş yere koymuşlar modeme yanmiyor çoğu zaman canli dersin ortasinda internet gidiyor denemede falan en iyi internet saglayicisini söylerseniz sevinirim ona gecmek istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mehmet Kahraman
5 yıl boyunca türk telekom kulandım memnun olduğum bir gün bile olmadı turkcell super online geçtim orda ise teknik servis kurulum aşamasında hızlı hızlı halediyor en ufak sorunda telefonu açmıyorlar şimdi ise turknet kulanıyorum genel olarak memnunum sadece müşteri hizmetleri konusunda kötüler diğer tarafta fiyat+perfonmans konusunda epey iyiler türktelekom altyapısını türktelekomdan iyi kulanıyolar (ama yinede bu internet sağlıyacıları bölge ve şehir olarak fark ediyor) :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kerem Çınar
Ben yaklaşık 3-4 aydır türknet kullanıyorum pek bir sorun yaşamadım başvuru yaptıktan 1 hafta sonra internet bağlandı ancak eğer türktelekom modem in varsa onu değiştirmen iyi olur ben türknet aldıktan 1-2 hafta sonra modemi asus aldım ve şuan gerçekten çok memnunum f/p olarakta gayet iyi bakabilirsin zaten taahhüt yok beğenmezsen çıkarsın

RimuruTempestttttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Anıl
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5 yıl boyunca türk telekom kulandım memnun olduğum bir gün bile olmadı turkcell super online geçtim orda ise teknik servis kurulum aşamasında hızlı hızlı halediyor en ufak sorunda telefonu açmıyorlar şimdi ise turknet kulanıyorum genel olarak memnunum sadece müşteri hizmetleri konusunda kötüler diğer tarafta fiyat+perfonmans konusunda epey iyiler türktelekom altyapısını türktelekomdan iyi kulanıyolar (ama yinede bu internet sağlıyacıları bölge ve şehir olarak fark ediyor) :)
Ben yaklaşık 3-4 aydır türknet kullanıyorum pek bir sorun yaşamadım başvuru yaptıktan 1 hafta sonra internet bağlandı ancak eğer türktelekom modem in varsa onu değiştirmen iyi olur ben türknet aldıktan 1-2 hafta sonra modemi Asus aldım ve şuan gerçekten çok memnunum f/p olarakta gayet iyi bakabilirsin zaten taahhüt yok beğenmezsen çıkarsın
Şimdi şöyle bir sorun var ben eskiden no:47nin 1. Katindaydim ama suan hemen onun arkasina yaptirdigimiz eve gectik ve orda türk telekom hicbir altyapıyla ilgili sorun cikartmadan bagladi bu ev no:47/1 olarak gözüküyor turknet altpayi sorgulama bölümünde ama no 47nin 1 ve 2. Katinda altyapi var gosteriyor benim oturdugum no 47/1 de yok gosteriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kerem Çınar
Şimdi şöyle bir sorun var ben eskiden no:47nin 1. Katindaydim ama suan hemen onun arkasina yaptirdigimiz eve gectik ve orda türk telekom hicbir altyapıyla ilgili sorun cikartmadan bagladi bu ev no:47/1 olarak gözüküyor turknet altpayi sorgulama bölümünde ama no 47nin 1 ve 2. Katinda altyapi var gosteriyor benim oturdugum no 47/1 de yok gosteriyor
müşteri hizmetlerine e-posta atabilirsin karantina olaylarından sonra belki kablo geçirebilirler?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Tolgahan Bozkurt
14 yıldır ttnet kullanıyorum 16 mbps paketim olmasına rağmen 4 mbps alıyorum . Sebebi ise altyapı . Son 7 8 yıldır her ay nerdeyse müdürlüğü altyapı için ararım ve arada bir bana yapım masrafını karşılayın yapalım dendi ...

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Tamamen altyapıya bağlı, kendimi yaklaşık 5 senedir Turk Telekom kullanıyorum ping değerlerim iyi verdikleri hız 0.1 mbps bile düşmüyor. Fakat pahalı işte. Aynı fiyata TurkNet'ten 100 mbps alabiliyorsunuz fakat telekomda 75 TL'ye 12 mbps veriyorlar. Oturduğum bina sadece Turk Telekom kabul ettiği için onu kullanıyorum, memnunum.

Top Bottom