Neler Yeni

En iyi kitap serisi, en iyi film serisi oldu ve şimdi dizisi geliyor

Beren

80+ Gold
LOTR dizisinin ilk sezon bütçesinin 465 milyon dolar olduğu açıklandı. (128 milyarın yanında küçük ama olsun 🤪)
Dizi aynı zamanda Amazon'dan 5 sezon onayını almıştı yani 5 sezon kesin gelecek. Bu arada şu ana kadarki en yüksek bütçeli yapım olacak.

Kaynak: Yüzüklerin Efendisi 'en büyük televizyon dizisi olacak' (cumhuriyet.com.tr) (Instagram'daki dizi sayfalarında da dolu, bakabilirsiniz.)

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
LOTR dizisinin ilk sezon bütçesinin 465 milyon dolar olduğu açıklandı. (128 milyarın yanında küçük ama olsun 🤪)
Dizi aynı zamanda Amazon'dan 5 sezon onayını almıştı yani 5 sezon kesin gelecek. Bu arada şu ana kadarki en yüksek bütçeli yapım olacak.

Kaynak: Yüzüklerin Efendisi 'en büyük televizyon dizisi olacak' (cumhuriyet.com.tr) (Instagram'daki dizi sayfalarında da dolu, bakabilirsiniz.)
Ne yüzük sevdasıymış arkadaş bi bitmedi. Nefret ettiğim seri umarım dizisi daha da kötü olmaz

Beren

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne yüzük sevdasıymış arkadaş bi bitmedi. Nefret ettiğim seri umarım dizisi daha da kötü olmaz
Koskoca LOTR evrenini sadece yüzükten ibaret olduğunu sandığın için seni ciddiye almıyorum
Bu arada yüzük sadece 3. çağın problemi :D

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Koskoca LOTR evrenini sadece yüzükten ibaret olduğunu sandığın için seni ciddiye almıyorum
Yüzük sevdası derken Yüzüklerin efendisi serisinden bahsediyorum yüzükten değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yüzük sevdası derken Yüzüklerin efendisi serisinden bahsediyorum yüzükten değil
Yüzüklerin Efendisinden kat kat daha iyi bağımsız bir sürü film var. Kitabını bilemeyeceğim fakat yüzüklerin efendisi overrated bir seri

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
hobit neden sonradan yayınlandı acaba

Top Bottom