Neler Yeni

En iyi oyuncu kulaklığı ( Fiyat Sınırı Yok )

TheCeSS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emin Çakmak
Merhaba Arkadaşlar
Öncelikle bir fiyat sınırım yok 40k da olur 100k da olur 5kda olur önemli olan bu paraya değecek mi ve istediğim beklentilerimi karşılayabilir mi?
Beklentilerim
- Kesinlikle en önemlisi 100+ db üstü olmalı. Ciddi anlamda yüksek sesle müzik dinleyen biriyim
- Mümkünse eğer kablosuz tercihim. Aynı ürün sadece kablo olmadığı icin 2 katı daha pahalı olsa bile tercih ederim.
- Kablosuzsa eğer sarj süresi full kullanımda 10 saati geçebilmeli
- Kablolu ise tuşlar mümkünse kulaklığın üstünde olmalı kabloda değil
Bu zamana kadar kullandığım kulaklıklar
- g430 ( F/P diyebilirim )
- g733 ( İnanılmaz düşük bir ses )
- Stealseries A. 9 ( Baglantı problemleri ses seviyesi cok yeterli değil )
- Razer Kraken T.E ( Kablolu olması ses seviye orta ve kabloda ek olması arada kablo takılınca çıkıyor ) Şuanda bu kulaklığı kullanıyorum

Kulaklık önericek arkadaşlar icin lütfen kullandığınız tecrübe ettğiniz kulaklıkları söyleyin + ve - lerinide yazarsanız memnun olurum

Suan almaya niyetlendiğim Asus Rog Delta S Wireless eğer kullanan varsa + ve - lerini duymak isterim
Videolari var diyecekler arkadaslar icin söyliyim zaten izledim fakat uzun bir kullanımdan sonra genelde eksikleri anlaşılıyor ve videodakiler bazen anlaşmalı olduğu icin kötü bir yorumda göremiyorum. Her ürünün eksik bir yanı vardır.
Şimdiden teşekkürler

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Musa Topçu
93 db sıkıntı olmazsa nova pro var yok illa 100 üstü istiyorsan arctis pro var sıfırları gereksiz pahalı 2. elde temizi yarı fiyatına bulunur

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Onur Yücel
Merhaba Arkadaşlar
Öncelikle bir fiyat sınırım yok 40k da olur 100k da olur 5kda olur önemli olan bu paraya değecek mi ve istediğim beklentilerimi karşılayabilir mi?
Beklentilerim
- Kesinlikle en önemlisi 100+ db üstü olmalı. Ciddi anlamda yüksek sesle müzik dinleyen biriyim
- Mümkünse eğer kablosuz tercihim. Aynı ürün sadece kablo olmadığı icin 2 katı daha pahalı olsa bile tercih ederim.
- Razer Kraken T.E ( Kablolu olması ses seviye orta ve kabloda ek olması arada kablo takılınca çıkıyor ) Şuanda bu kulaklığı kullanıyorum

Kulaklık önericek arkadaşlar icin lütfen kullandığınız tecrübe ettğiniz kulaklıkları söyleyin + ve - lerinide yazarsanız memnun olurum

Suan almaya niyetlendiğim Asus Rog Delta S Wireless eğer kullanan varsa + ve - lerini duymak isterim
Videolari var diyecekler arkadaslar icin söyliyim zaten izledim fakat uzun bir kullanımdan sonra genelde eksikleri anlaşılıyor ve videodakiler bazen anlaşmalı olduğu icin kötü bir yorumda göremiyorum. Her ürünün eksik bir yanı vardır.
Şimdiden teşekkürler
Aga sen daha önce kulaklık kullanmamışsın desek doğru olur.
Müzik içinse budur
Oyun içinse nova pro al geç

TheCeSS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emin Çakmak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genelde 10 saat pc başındaysam bunun 7 saati FPS tarzı oyunlarda geçiyor. Kalan vakitte müzik dinliyorum.
Arctis Pro batarya değişimi inanılmaz hoşuma gitti 102db olarak gözüküyor özelliklerinde
Nova Pro ise 93db ses düsük gibi geldi gözüme
Aslında aradığım 110db üstü ama sanırım fazla secenek yok

goku010203

80+ Bronze
Merhaba Arkadaşlar
Beklentilerim

Şimdiden teşekkürler
Hifiman kendi sitesinde 270 dolara hifiman edition XS satıyor. 500 doların rakipsiz üyesi olarak geçer yanında bide amfi dac vs. cekersin

TheCeSS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emin Çakmak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hifiman kendi sitesinde 270 dolara hifiman edition XS satıyor. 500 doların rakipsiz üyesi olarak geçer yanında bide amfi dac vs. cekersin
Studyo kulaklığı inceledım simdi ama ben oyunda oynuyacam . Sadece müzik icin aramıyorum ama buda güzelmış eğerki 2 sinin birleşimini bulamazsam ayrı ayrıda alabilirim tesekkürler

Top Bottom