temu ilk ürünü nedir?Yeni telefona geçtim temu daha indirmedim ilk siparişe ne gider en iyi pc için olur veya motorsiklet için olur
İlk siparişte çok ucuza geliyor birçok ürün birini seçiyorsuntemu ilk ürünü nedir?
Temu dogu turkistan icin boykot haberiniz olsun.
Boykotu milletler değil devletler yapar.Bu kadar düşünüyorsunuz madem Doğu Türkistan'ı asker gönderin yardımda bulununTemu dogu turkistan icin boykot haberiniz olsun.
Askeri devlet gonderir millet degil.Bu forum coluk cocuk turedi iyice.Ayrica Türkler icin boykot yapanlardan rahatsiz olanlarinda kanini *******.Boykotu milletler değil devletler yapar.Bu kadar düşünüyorsunuz madem Doğu Türkistan'ı asker gönderin yardımda bulunun
Asker millettir.Çok sevdiğiniz hükümetiniz asker göndersin o zaman Doğu Türkistan'a ayrıca rahatsiz olduğum bir şey değil sadece yeterli bulmuyorum.Askeri devlet gonderir millet degil.Bu forum coluk cocuk turedi iyice.Ayrica Türkler icin boykot yapanlardan rahatsiz olanlarinda kanini *******.
Laaaaan en iyi cevaptan raporladım uyarı aldın :/Askeri devlet gonderir millet degil.Bu forum coluk cocuk turedi iyice.Ayrica Türkler icin boykot yapanlardan rahatsiz olanlarinda kanini *******.
Nolcak yav o küfürü etmesem içimde kalırdı.Laaaaan en iyi cevaptan raporladım uyarı aldın :/
Haklıydın amaNolcak yav o küfürü etmesem içimde kalırdı.