En sevdiğiniz şarkıyı bırakın gidin

manifest girls şık şık şarkısı

Kafiyeler güzel müzik de güzel iyi bir müzik zevki ama pek bana göre değil biraz fazla uygunsuz olması çok hoşuma gitmedi ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bakmaya üşendim 😰 djskfnskfnsk blok3 bilmem ama farazo Kayra güzel seçim canım

Beni yorucaksın valla 😓

İkisini de beğendim canım keyifli şarkılar

Ben 3 tane atanı döverim dedim sen kaç tane attın hüüğ ben bunların hepsine bakamam kin😓😓 önceki attığın link de olan şarkılara bakarsak tarzını az çok anladım kendine özel gibi resmen çok görmedim öyle güzel müzik zevkin var canım

Yani diyecek bir şey bulamadım xksbxljcslnxls eşsiz bir müzik zevki
ya kısaca kendrick lamarın her şarkısı :D gnx albümünden bazıları hariç oraya ek olarak eminem ile olan love game de ekleyeyim unutmadan :D

Kafiyeler güzel müzik de güzel iyi bir müzik zevki ama pek bana göre değil biraz fazla uygunsuz olması çok hoşuma gitmedi ama

Bakmaya üşendim 😰 djskfnskfnsk blok3 bilmem ama farazo Kayra güzel seçim canım

Beni yorucaksın valla 😓

İkisini de beğendim canım keyifli şarkılar

Ben 3 tane atanı döverim dedim sen kaç tane attın hüüğ ben bunların hepsine bakamam kin😓😓 önceki attığın link de olan şarkılara bakarsak tarzını az çok anladım kendine özel gibi resmen çok görmedim öyle güzel müzik zevkin var canım

Yani diyecek bir şey bulamadım xksbxljcslnxls eşsiz bir müzik zevki

işini kolaylaştırmak için kendi listem bazı feat şarkıları hariç hepsini dinliyorum hepsini ayrı seviyorum damn. ve mr morale and the big steppers albümlerini ayrı seviyorum

teşekkür ederim <3
Rica ederimm <3

O Dursun Zaman ayrı bı favorimdir arada çok dinlediğim oluyor oyun değil ki yaşamak

sanat ve sanatçı ektedir

Akşam dağda yalnız bira içme keyfi gibi geldi sanki şehri izlerken 😝 hjckxbclzbxlzbxzlc

ya kısaca kendrick lamarın her şarkısı :D gnx albümünden bazıları hariç oraya ek olarak eminem ile olan love game de ekleyeyim unutmadan :D

işini kolaylaştırmak için kendi listem bazı feat şarkıları hariç hepsini dinliyorum hepsini ayrı seviyorum damn. ve mr morale and the big steppers albümlerini ayrı seviyorum
Yeter Yeter nolurrr 😓

Yani iyi bı favori bir şey diyemedim hkgkvmvbbfvgjcgh

Yani yani himm bilemedim ama seven sever tabi bı garip geldi sadece bu filmin bir şeyi fln mi yani çok anlamadım bı kapakta olan the rock biliyorum o da doğruysa HFJDVDKDBSNFBSNFNSKD

manifest girls şık şık şarkısı
One

Son düzenleme:
Rica ederimm <3

O Dursun Zaman ayrı bı favorimdir arada çok dinlediğim oluyor oyun değil ki yaşamak

Akşam dağda yalnız bira içme keyfi gibi geldi sanki şehri izlerken 😝 hjckxbclzbxlzbxzlc

Yeter Yeter nolurrr 😓

Yani iyi bı favori bir şey diyemedim hkgkvmvbbfvgjcgh

Yani yani himm bilemedim ama seven sever tabi bı garip geldi sadece bu filmin bir şeyi fln mi yani çok anlamadım bı kapakta olan the rock biliyorum o da doğruysa HFJDVDKDBSNFBSNFNSKD

One
tamam tamam o sondu zaten :D dahası için kendrick lamarın yeni albüm yeni şarkı çıkarması lazım

Şu sıralar buna bayılıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,024
Üyeler
184,558
Son üye
metomeister
Geri