ya kısaca kendrick lamarın her şarkısıKafiyeler güzel müzik de güzel iyi bir müzik zevki ama pek bana göre değil biraz fazla uygunsuz olması çok hoşuma gitmedi ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bakmaya üşendimdjskfnskfnsk blok3 bilmem ama farazo Kayra güzel seçim canım
Beni yorucaksın valla
İkisini de beğendim canım keyifli şarkılar
Ben 3 tane atanı döverim dedim sen kaç tane attın hüüğ ben bunların hepsine bakamam kinönceki attığın link de olan şarkılara bakarsak tarzını az çok anladım kendine özel gibi resmen çok görmedim öyle güzel müzik zevkin var canım
Yani diyecek bir şey bulamadım xksbxljcslnxls eşsiz bir müzik zevki
Kafiyeler güzel müzik de güzel iyi bir müzik zevki ama pek bana göre değil biraz fazla uygunsuz olması çok hoşuma gitmedi ama
Bakmaya üşendimdjskfnskfnsk blok3 bilmem ama farazo Kayra güzel seçim canım
Beni yorucaksın valla
İkisini de beğendim canım keyifli şarkılar
Ben 3 tane atanı döverim dedim sen kaç tane attın hüüğ ben bunların hepsine bakamam kinönceki attığın link de olan şarkılara bakarsak tarzını az çok anladım kendine özel gibi resmen çok görmedim öyle güzel müzik zevkin var canım
Yani diyecek bir şey bulamadım xksbxljcslnxls eşsiz bir müzik zevki
Rica ederimm <3teşekkür ederim <3
O Dursun Zaman ayrı bı favorimdir arada çok dinlediğim oluyor oyun değil ki yaşamak
Akşam dağda yalnız bira içme keyfi gibi geldi sanki şehri izlerkensanat ve sanatçı ektedir
Yeter Yeter nolurrrya kısaca kendrick lamarın her şarkısıgnx albümünden bazıları hariç oraya ek olarak eminem ile olan love game de ekleyeyim unutmadan
işini kolaylaştırmak için kendi listem bazı feat şarkıları hariç hepsini dinliyorum hepsini ayrı seviyorum damn. ve mr morale and the big steppers albümlerini ayrı seviyorum
Yani iyi bı favori bir şey diyemedim hkgkvmvbbfvgjcgh
Yani yani himm bilemedim ama seven sever tabi bı garip geldi sadece bu filmin bir şeyi fln mi yani çok anlamadım bı kapakta olan the rock biliyorum o da doğruysa HFJDVDKDBSNFBSNFNSKD
Onemanifest girls şık şık şarkısı
tamam tamam o sondu zatenRica ederimm <3
O Dursun Zaman ayrı bı favorimdir arada çok dinlediğim oluyor oyun değil ki yaşamak
Akşam dağda yalnız bira içme keyfi gibi geldi sanki şehri izlerkenhjckxbclzbxlzbxzlc
Yeter Yeter nolurrr
Yani iyi bı favori bir şey diyemedim hkgkvmvbbfvgjcgh
Yani yani himm bilemedim ama seven sever tabi bı garip geldi sadece bu filmin bir şeyi fln mi yani çok anlamadım bı kapakta olan the rock biliyorum o da doğruysa HFJDVDKDBSNFBSNFNSKD
One
Guzell rahatlatıcı böyle sakin şarkılar da ayrı güzel oluyor
Oh teşekkür ederimtamam tamam o sondu zatendahası için kendrick lamarın yeni albüm yeni şarkı çıkarması lazım
Teyzem ilk gösterdiğinde aşırı korktuğum video.