o dediğin altyapısı destekliyorsa işte 100 mb e 500 lira vermeye gerek yok500 TL 1000/1000 turknet oyunlarda ping az rahat ve hızlı kaliteside cabası alternatif kablonet olur sadece internet yada tvli paketleri 100 mbps 350 1000 mbps 500 civarı ama mevcut müşteriye yeni müşteriyi bilmiyorum. Kaliteli tavsiye ederim.
ben neden 750 ödüyorum ne zamandır abonesiniz hocamSüperonline 1000 600 tl ödüyorum
2 sene olması lazım geçen sene de 600 tl ödemiştimo dediğin altyapısı destekliyorsa işte 100 mb e 500 lira vermeye gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben neden 750 ödüyorum ne zamandır abonesiniz hocam
neyse 1400 kablonette görünce 750 liraya da okeyim yeni abone oldum da ben2 sene olması lazım geçen sene de 600 tl ödemiştim
Zaten alt yapı kontrol ettirecek alacak kişi bilemeyiz alt yapısı var mı yok mu destekliyor mu kendi kullandığım paketlerin fiyatlarını verdim ben öneri olarak . Alt yapı desteklerse 2 ISS de üzmez.o dediğin altyapısı destekliyorsa işte 100 mb e 500 lira vermeye gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben neden 750 ödüyorum ne zamandır abonesiniz hocam
560 paket fiyatı olarak gözüküyor340 olmuş hacım bende tavsiye ederim.
Fakat 680 milleni gelmez gecikme vs başka şey vardrı aynısı bir yakınıma oldu 460+200 tl gecikme geldi.
Alıntıyı görüntüle
Atlantis 1gbs yi görmüyor.
türknetin de çoğu yerde 1000 yok olsaydı onu alırdım muhtemelenZaten alt yapı kontrol ettirecek alacak kişi bilemeyiz alt yapısı var mı yok mu destekliyor mu kendi kullandığım paketlerin fiyatlarını verdim ben öneri olarak . Alt yapı desteklerse 2 ISS de üzmez.
Istanbul Balıkesir bursa Eskişehir de var galibatürknetin de çoğu yerde 1000 yok olsaydı onu alırdım muhtemelen
Türknet alt yapıso var mı oturduğun yerde ona göre gigafiber tarifesi 500 TL senelik ödersen toplu olarak 460 TL'e düşüyorarkadaşlar 680 lira millenicom 100mbps faturası geldi
artık pes ettim en ucuz iss arıyorum bilgisi olan varmı mbps hızı fark etmez ucuz olsun yeter
Arkadaşını getir ile 300TL oluyor.340 olmuş hacım bende tavsiye ederim.
Fakat 680 milleni gelmez gecikme vs başka şey vardrı aynısı bir yakınıma oldu 460+200 tl gecikme geldi.
Alıntıyı görüntüle
Atlantis 1gbs yi görmüyor.
yok 100mbps gösteriyorTürknet alt yapıso var mı oturduğun yerde ona göre gigafiber tarifesi 500 TL senelik ödersen toplu olarak 460 TL'e düşüyor
netspeed daha ucuz gibiArkadaşını getir ile 300TL oluyor.
Netspeed 3 ay indirimli sonra 499şimdi gıbırnet mi netgsm mi netspeed mi hangisi daha iyi ? netspeed gibi duruyor en uygunu 50tl modem kirası var çünkü toplamda 380 e geliyor