Şu sıralar çıkacak olan 3060 bence f/p olacak ama maalesef stok sorunu olduğundan çok çok uçuk fiyatlara satılacak gibiEn ucuz ve en iyi tam bir f/p rtx ekran kartları nelerdir?
hangi model hangi marka??
329 dolar yani 2600 lira civarı yapıyor Türkiyeye FE modeli gelmeyeceğini düşünürsek bence ASUS dual gibi modelleri 400 - 450 dolar civarı satılır ( yani satılması 3060 Ti örneğine bakarsak maalesef satılmıyor )Şu sıralar çıkacak olan 3060 bence f/p olacak ama maalesef stok sorunu olduğundan çok çok uçuk fiyatlara satılacak gibi
Dolar değil euro olarak bakın avrupaya euro, asya ve amerikaya dolar bazında satılıyor.329 dolar yani 2600 lira civarı yapıyor Türkiyeye FE modeli gelmeyeceğini düşünürsek bence ASUS dual gibi modelleri 400 - 450 dolar civarı satılır ( yani satılması 3060 Ti örneğine bakarsak maalesef satılmıyor )
Bence 3060 beklenebilir bunun yerine acil değilse 4000 TL çok uçuken ucuz bu gibiPalit GeForce RTX2060 DUAL 6GB 192Bit GDDR6 - Game Garaj
Palit GeForce RTX2060 DUAL 6GB 192Bit GDDR6, en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
Palit İnno3D.Hangi marka? örnek verir misiniz?
aynen öyleBence 3060 beklenebilir bunun yerine acil değilse 4000 TL çok uçuk
Şuan demiyorum zaten ben stok sorunları var ondan dolayı avrupada amerikada hiç bir yerde stok yok Türkiyeye gelenlerde bundan etkilenip uçuk fiyatlara satılıyorDolar değil euro olarak bakın avrupaya euro, asya ve amerikaya dolar bazında satılıyor.
462 euro civarı olacak
Yeni bir ekran kartı çıktığında çoğunlukla böyle oluyor 3060 2060 ekran kartının yeni serisi yani 4000 lira civarına gerilemesi lazım stok sorunları biterse çünkü 2060 şuan 300 dolar/euro civarı zatenŞuan demiyorum zaten ben stok sorunları var ondan dolayı avrupada amerikada hiç bir yerde stok yok Türkiyeye gelenlerde bundan etkilenip uçuk fiyatlara satılıyor