Neler Yeni

Yardım En Ucuz Vdsl Modem Önerisi

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
Şu an süper onlinedan kiraladığımız modemi kullanıyoruz modeme zaten kablo ile bağlanıcam çekim mesafesi sorun değil onu wireless kullananlar düşünsün bu zor günlerde hızlı bir internete geçmek istiyorum 82 mb destekliyor türknette ama 2 ci el modem güvenemiyorum 2 ci el izmir içi temiz modem satan varsada ulaşabilir onun dışında 0 ne alabilirim

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,008
İsim
.
Şu an süper onlinedan kiraladığımız modemi kullanıyoruz modeme zaten kablo ile bağlanıcam çekim mesafesi sorun değil onu wireless kullananlar düşünsün bu zor günlerde hızlı bir internete geçmek istiyorum 82 mb destekliyor türknette ama 2 ci el modem güvenemiyorum 2 ci el izmir içi temiz modem satan varsada ulaşabilir onun dışında 0 ne alabilirim
Kral aynısını bende yaşadım.
TENDA V300 Aldım memnunum ama şöyle bir sorun var.
Altyapım 72 mb destekliyor ben 15 alıyorum 2 tane modem değiştirdim modem temiz.
Kablolarda temiz turknet alırken birdaha düşün derim 1 aydır denemediğim yöntem kalmadı.

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kral aynısını bende yaşadım.
TENDA V300 Aldım memnunum ama şöyle bir sorun var.
Altyapım 72 mb destekliyor ben 15 alıyorum 2 tane modem değiştirdim modem temiz.
Kablolarda temiz turknet alırken birdaha düşün derim 1 aydır denemediğim yöntem kalmadı.
ilk ay beleş denicem bakalım süper online 35 alıyorum

Ahmet ER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
ahmet er
merhabalar asus vdsl-n16 modem önerebilirim 3 yıl garantili birbir değişim imkanı sunuyor

Top Bottom