Neler Yeni

En Ucuz Ve Güvenilir Bilgisayar Satan Site

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mert Eren
Arkadaşlar merhaba ben bir otelde staj görüyorum ve maaşım 6,5 güzel, güvenilir ve ucuz bir site önere bilirmisiniz.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Ucuzu yok kovalamak lazım

Arkadaşlar merhaba ben bir otelde staj görüyorum ve maaşım 6,5 güzel, güvenilir ve ucuz bir site önere bilirmisiniz.
Ucuz site diye bir şey yoktur

Youtuberlar ve yayıncılar belli firmalarla anlaşma yapıp uygun fiyattan ururun dağıtırlar v.s zaten D.A PC Hocası,modart,technopat gibi büyük kanalların da kandırmayla işi olmaz guvenebilirsin ille de site ismi diyosan

Sinerji,gamingen,itopya,İncehesap başlıcalarıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak 9 a PC hocasının çıkardığı sistemi alamadiysan kafana sık daha o kadar kaliteli PC gelmez 11 den falan assag i

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mert Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ucuz site diye bir şey yoktur

Youtuberlar ve yayıncılar belli firmalarla anlaşma yapıp uygun fiyattan ururun dağıtırlar v.s zaten D.A PC Hocası,modart,technopat gibi büyük kanalların da kandırmayla işi olmaz guvenebilirsin ille de site ismi diyosan

Sinerji,gamingen,itopya,İncehesap başlıcalarıdır
Eyw abim aklımda da öyle birşeyler dolaşıyordu iyi oldu teşekkürler :).

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mert Eren
Tebilon olması lazım adamlar 8 k dan aldı sistemleri giden olmuş gitmeyen olmuş vs vs beceremiyorlar bunlar fazla itopyadan falan alırsan da 1 haftaya geliyor öyle böyle
Nasıl giden olmuş olmamış anlamadım pardon

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mert Eren
Paraları sonra iade gelmiştir illaki de ki gelmiştir sistemleri yollamamislar bilmiyorum olayı bizzat yasamadigim için
Ben genede D.A ve PC hocayı takip edeyim bir aydaha sıksam dişimi 13,5 felan olacak param zaten ayda bir atıyorlar f/P sistemleri. ( Onlar genellikle sinerji gen, Gencer gaming,gamer gen,itopya dan yapıyorlar bu siteler güvenilirse no yaa ) kusura bakma abim yaa senide baya meşgul ettik yaa ilkkez kendime int üzerinden bir şey alıcam o yüzden yaa .

Ben genede D.A ve PC hocayı takip edeyim bir aydaha sıksam dişimi 13,5 felan olacak param zaten ayda bir atıyorlar f/P sistemleri. ( Onlar genellikle sinerji gen, Gencer gaming,gamer gen,itopya dan yapıyorlar bu siteler güvenilirse no yaa ) kusura bakma abim yaa senide baya meşgul ettik yaa ilkkez kendime int üzerinden bir şey alıcam o yüzden yaa .
Sıkıntı yok kardeşim emekçi adamsın biliriz

Top Bottom