🔥İndirim Enermax ARGB 120MM 5 Isı Borulu Kule Tipi Soğutucu 1.115,07 TL

eğer dediğin doğruysa hem ağır hemde müthiş bir soğutması yok gibi
Kendi macunu ile bu değer ben pek beğenmedim macununu yakın zamanda değiştircem büyük ihtimal daha düşer sıcaklık

eğer dediğin doğruysa hem ağır hemde müthiş bir soğutması yok gibi
Tespitin doğru. Yazın bu ürünü almaya ciddi niyetlendiğimde incelemelerine bakmıştım. Cüssesine kıyasla performansı beklentinin altında bir ürün.

Yanlış anlaşılmasın kesinlikle kötü değil, yine gayet iyi soğutuyor ama kağıt üzerinde 5 borulu, ağırlığı yerinde, hava kanalı falan derken çok iyi bir performans vermesi gerekirken test sonuçlarında diğer 4 borulu yine kaliteli olan soğutuculardan bir farkı yok.

Ben almadım ama alsaydım da arkadaki hava kanalını takmayıp onun yerine ikinci bir fan takardım. Çünkü onun da testini gördüm o kanal bir işe yaramıyor. Hatta okuduğuma göre ikinci fan için sabitleme yerleri bile mevcut, kanalı sökünce açığa çıkıyormuş. İkinci fan takılırsa bir miktar iyileşme sağlayacağını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Pbo nedir bilmiyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ağırlık sorun olur mu? Sorun olacak kadar ağır değildir diye tahmin ediyorum. Yük altında 60 derece kötü bir değer mi?
aslında ağırlık çok büyük sorun değil. büyüklüğüne göre soğutması garip ama msi aa13 1300 tl civarıydı bu aylarda.

Tespitin doğru. yazın incelemelerine bakmıştım, cüssesine kıyasla pek bekleneneni veremeyen bir ürün.

Kötü değil tabi ki yine gayet iyi ama kağıt üzerinde 5 borulu, ağırlığı yerinde, hava kanalı falan derkrn çok iyi bir performans vermesi gerekirken performans olarak 4 borulu yine kaliteli olan soğutuculardan bir farkı yok diye aklımda kalmış.
Önemli olan zaten ürünün biraz hafif ama kaliteli malzeme olması gerek. büyük ağır soğutucular müthiş soğutmuyor. daha iyi iletkenliği yakalayan zarif hava soğutucular daha hoş olabiliyor. mesela deepcool a400 çok iyi değil ama hoş duruyor ve hafif.

aslında ağırlık çok büyük sorun değil. büyüklüğüne göre soğutması garip ama msi aa13 1300 tl civarıydı bu aylarda.

Önemli olan zaten ürünün biraz hafif ama kaliteli malzeme olması gerek. büyük ağır soğutucular müthiş soğutmuyor. daha iyi iletkenliği yakalayan zarif hava soğutucular daha hoş olabiliyor. mesela deepcool a400 çok iyi değil ama hoş duruyor ve hafif.
O indirimdeyken kart müsait değildi hocam napalım. Ağırlık konusu korkutmadı değil ama.

O indirimdeyken kart müsait değildi hocam napalım. Ağırlık konusu korkutmadı değil ama.
doğrudur hocam yani hayırlı olsun sadece parasına göre daha makul olanlar bulunabilirmiş. Ağırlık büyük sorun değil gevşek vidalamayın ağır diye tereddüt etmeyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,024
Üyeler
184,558
Son üye
metomeister
Geri