Neler Yeni

Youtube Enes Batur iyice Saçmalamaya başladı.

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Arkadaşlar Eğer izliyorsanız Sıkıntı yok ben izleyenlere Değil size verdiği çıkarttığı içerikleri eleştiriyorum izleyenler izleyicilerde bir sıkıntım yok.
Enes batur kimdir 2012 yıllarında işte Youtube Minecraft videoları ile giren bir şahıs kendisi eskiden eğlenceli ve tutarlı içerikler yaparken şimdi o kadar'da tutarlı olmayan içerikler ile devam eden bir youtube kanalı Türkiye'nin en büyük Youtube Kanalı olarak devam eden bir youtuber ama o sıralar youtube türkiye'nin iyice B*k* gittiği bir dönemde kendisinin yaş kitlesi Küçük olmasına rağmen Cinsel yönden Aynı kendisi gibi İnsta tiktok Bayan Fenomenlerinden clickbait içerikler yapma ve onları aynı osmanlı haremi gibi kendisinin onları harem ağası gibi kullanması cidden can sıkıntı bir durum ve onu izleyenlerin çoğunlukta 8-14 yaş arası olan çocuklar için kötü örnek olmakta izleyenlere bir şey demiyorum ama cidden enesin kendine çeki düzen vermesi lazımdır siz o konu hakkında ne düşünüyorsunuz yorumlarda belirtin lütfen.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,043
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Arkadaşlar Eğer izliyorsanız Sıkıntı yok ben izleyenlere Değil size verdiği çıkarttığı içerikleri eleştiriyorum izleyenler izleyicilerde bir sıkıntım yok.
Enes batur kimdir 2012 yıllarında işte Youtube Minecraft videoları ile giren bir şahıs kendisi eskiden eğlenceli ve tutarlı içerikler yaparken şimdi o kadar'da tutarlı olmayan içerikler ile devam eden bir youtube kanalı Türkiye'nin en büyük Youtube Kanalı olarak devam eden bir youtuber ama o sıralar youtube türkiye'nin iyice B*k* gittiği bir dönemde kendisinin yaş kitlesi Küçük olmasına rağmen Cinsel yönden Aynı kendisi gibi İnsta tiktok Bayan Fenomenlerinden clickbait içerikler yapma ve onları aynı osmanlı haremi gibi kendisinin onları harem ağası gibi kullanması cidden can sıkıntı bir durum ve onu izleyenlerin çoğunlukta 8-14 yaş arası olan çocuklar için kötü örnek olmakta izleyenlere bir şey demiyorum ama cidden enesin kendine çeki düzen vermesi lazımdır siz o konu hakkında ne düşünüyorsunuz yorumlarda belirtin lütfen.
Ya bu Enes Batur muhabbetleri sıktı artık yıllardır yapılıyor şu muhabbet. Ne oldukları belli işte yüz bin kere yapmaya gerek yok şu muhabbetleri.

NespaY

80+ Silver
Senelerdir aynı konu bak izlemiyorum çünkü içeriklerini sevmiyorum sende izleme yani bu kadar batması normal değil şu ülkede kim başarılı oluyorsa düşürülmeye çalışılıyor, adam bir şeyler yapmış ki bu kadar izlenme alıyor, izleyenler zevk alıyor sana bir yorum düşmez.

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi Metinde bir kaç hata bulup bana A0 türkçe şakaları yapacak kişiler hemen çıkacaktır kesin onları direk engelliyorum + olarak moderatöre şikayet ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senelerdir aynı konu bak izlemiyorum çünkü içeriklerini sevmiyorum sende izleme yani bu kadar batması normal değil şu ülkede kim başarılı oluyorsa düşürülmeye çalışılıyor, adam bir şeyler yapmış ki bu kadar izlenme alıyor, izleyenler zevk alıyor sana bir yorum düşmez.
İzlemiyorum İçerikleri Trendlerde çıkıyor ve kendisinin yaptığı içerikler çocuklara uygun değil.

Ya bu Enes Batur muhabbetleri sıktı artık yıllardır yapılıyor şu muhabbet. Ne oldukları belli işte yüz bin kere yapmaya gerek yok şu muhabbetleri.
Enes her yıl bir şekilde gündem olur ama kendisi o sefer bir kaç aydan beri Çocuklara Kötü örnek ve uygun olmayan içerikler çıkartmaya başladı ve can sıkıntı bir durum.

NespaY

80+ Silver
Şimdi Metinde bir kaç hata bulup bana A0 türkçe şakaları yapacak kişiler hemen çıkacaktır kesin onları direk engelliyorum + olarak moderatöre şikayet ediyorum.

İzlemiyorum İçerikleri Trendlerde çıkıyor ve kendisinin yaptığı içerikler çocuklara uygun değil.

Enes her yıl bir şekilde gündem olur ama kendisi o sefer bir kaç aydan beri Çocuklara Kötü örnek ve uygun olmayan içerikler çıkartmaya başladı ve can sıkıntı bir durum.
Bak Youtube'da sanki herkes çocuklara uygun içerik yapıyor ya insanlar karalamak için ne sebepler buluyorlar.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,851
İsim
Akın Taşkan
Hocam mükemmel yaz demiyorum ama okuduğumda hiçbir şey anlamıyorum, en azından nokta kullan. Anlaşılmıyor çünkü yazdığın yazı.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Çok haklısın, kötü örnek olan içerikleri mevcut. Ancak ulusal TV kanallarımızda kadına şiddeti gösteren, mağduru daha da mağdur durumda bırakan, cinselliğe imada bulunan, silaha özendiren birçok içerik varken ve üstelik bunları her kesim kolayca açıp izleyebilecek haldeyken internetteki kişilere laf atmak mantıksız. Aileler çocuklarını kontrol edebilmeli, yanlış sitelere girmesini engellemeli, ondan önce ise edep, saygı öğretmelidir. Yani internetteki içeriklere ulaşmak aslında kolay değil, sadece çocuk sussun diye eline tablet-telefon veren ailelerin bu duruma dur demesi gerekiyor. Jenerasyon için endişeleniyor ve içerikleri uygun bulmuyorsan, öncelikle her yaştan çocuğun erişebildiği ve bunu durdurmanın bir yolunun olmadığı TV dizilerini eleştirmelisin.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
her seferinde enes enes enes diye konu açıp gündeme getirmeseniz şu adamı daha yararlı olur

Rulep

80+ Gold
tiksokçular ve enesin ekibi,çevresi cidden içerikleri kötü çocukları olumsuz yönde etkiliyorlar bilinçli olun çocuğunuzu kardeşinizi koruyun
iyi forumlar

Top Bottom