Neler Yeni

Engellediğin kişileri hiçbir şekilde görmemek.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Gıcık olduğu buradan belli. @Vesemir konuyu açtığı için etiket atıyor.
Beni etiketlemene gerek yok diyor. Bende bastım engeli şimdi
Aslında iyi birisi ama ciddi olunca birazcık devreleri yakıyor. Yoksa çok seviyorum mizacını.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Reis işte bu yüzden diyordum bende engellediğimiz kişiler ile hiçbir şekilde iletişime girmeyelim. Benim de şahsen hiç tartışmaya vs girmek istemediğim mesajlarını içeriklerini görmek hatta haberdar bile olmak istemediklerim var forumda :D Ama insan o içeriği gör yazısını görünce bi içi gıdıklanıyor bi bakim diyorsun yine Tilt oluyorsun :D

En İyi Cevap
3
Ben 1 çözümüme güveniyorum.
@strive_for_greatness saygılar...
Bu forumda daha güvenilecek bir çözüm sayısına ulaşmadım :D Bende buna güveniyorum
Bu arada 22k mesajda 1 çözüm az değil mi? o.O2
Ekran Görüntüsü (216).png

En İyi Cevap
3
O tarz konular varken millet en iyi cevap dileniyordu, bana sıra mı kalıyordu ki? Sonradan raporlu sisteme geçildi ne yapsak kimse en iyi cevap raporlamıyor. 20K mesajdan sonra dedim başlarlar vurdum troll'e.
Helal olsun
Ama buranın o huyunu hiç sevmedim. Özellikle rapora sadece "Mehmet Yılmaz"'ın bakmasına. TP'yi övmek istemiyorum ama orası bu konuda buraya 50 çeker. Rapor atıyorsun, direkt bir moderatör gerçekten sorunu çözdüyse direkt çözümü veriyor.

T.P.G.

80+ Titanium
Helal olsun
Ama buranın o huyunu hiç sevmedim. Özellikle rapora sadece "Mehmet Yılmaz"'ın bakmasına. TP'yi övmek istemiyorum ama orası bu konuda buraya 50 çeker. Rapor atıyorsun, direkt bir moderatör gerçekten sorunu çözdüyse direkt çözümü veriyor.
Öyle biraz, o 1 en iyi cevabın ne olduğunu görsen sağa sola yatarsın bu arada :D.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Doğu'kan
1615663217898.png

En İyi Cevap
3
Top Bottom