Neler Yeni

Enseden garip ses gelmesi

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
bu bende yıllardır var ama bi sorun teşkil etmedi. nasıl desem eskiden patlayan şekerler vardı ağza atınca tuhaf sesler çıkarırdı onun gibi veya toz şekeri çiğneyince çıkan sese benzer bi ses geliyor bazen ensemden. başka fiziki bir sorunum yok o bölgede veya ben farkedemedim yıllardır. sebebi ne olabilir normal midir

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
bu bende yıllardır var ama bi sorun teşkil etmedi. nasıl desem eskiden patlayan şekerler vardı ağza atınca tuhaf sesler çıkarırdı onun gibi veya toz şekeri çiğneyince çıkan sese benzer bi ses geliyor bazen ensemden. başka fiziki bir sorunum yok o bölgede veya ben farkedemedim yıllardır. sebebi ne olabilir normal midir
Benimde ense kısmının sol tarafından kafamı oynattıkça ses çıkıyor ama kafam sola tam dönmüyor doktora gidecektim ama pek fazla önemsemedim

Merve

80+ Bronze
bendede bazen yolda yürürken falan oluyor cıt cıt cıt diye ses geliyor

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bendede bazen yolda yürürken falan oluyor cıt cıt cıt diye ses geliyor
içinde bi sıvı akar gibi oluyo yatarkende oluyo dedigim gibi patlayan şeker gibi gidip doktora görünmedim hic bu zamana kadar bana bir zararı olmadı

Top Bottom