- Konu Sahibi Konu Sahibi
SanmıyorumMesaj otomatik birleştirildi:
13. GÜN CYBERPUNK 2077 VERİLECEK HABERİNİZ OLSUN (NEREDEN ÖĞRENDĞİMİ SORMAYIN)
SanmıyorumMesaj otomatik birleştirildi:
Merakla bekliyoruzAAA oyun isteyenlere cevap olarak "Alright, alright, alright..." diye tweet atmışlar. Ne verecekler acaba?
Taabi efendimMesaj otomatik birleştirildi:
17 tane oyun ücretsiz olacakAcaba kaç tane oynanabilir oyunu ücretsiz olacak orasıda var.
Onu anladım ama bu oyunlardan kaçı oynanabilir yani olacak yani kaliteli oyunlarmı liste verilse güzel olurdu.17 tane oyun ücretsiz olacak
İşim tadı kaçar o zaman ama AAA oyun verecekler diye biliyorumOnu anladım ama bu oyunlardan kaçı oynanabilir yani olacak yani kaliteli oyunlarmı liste verilse güzel olurdu.
öyle mi olmuş knkSteam dolar kuruna geçtikten sonra halen Steam fanligi yapan varsa kapı aha orda git alacağın her dolar karşısına x30 ekleyerek al bakim. Pragmatik adamım, size launcher leş gelebilir ya da başarım yahut community sevebilirsiniz ama ben sevmiyorum,steamde arkadaşlık listem bomboş. Epigin verdiği çoğu oyunu oynadim oynuyorum, en azından korsan indirmiyorum. Zirvaliklarinizi ötede yapınız lütfen
Call of Duty ve BF gelir umarımİşim tadı kaçar o zaman ama AAA oyun verecekler diye biliyorum
BilemiyorumCall of Duty ve BF gelir umarım
Nerede?AAA oyun isteyenlere cevap olarak "Alright, alright, alright..." diye tweet atmışlar. Ne verecekler acaba?