Epic Games, Fall Guys'ın Yapımcısı Mediatonic'i Satın Aldı!

Oyunu satın aldım. Oyunun bedava olması oyunda birçok hilenin gelmesine yol açacaktır. şuanda bile 10 maçtan birinde hile bulunuyor.
Yani ne yapabilirim. Kızgın atmanla ne alakası var benim bu yazdığımıın? 😀

Arkadaşlar epic fortnite ı nasıl devam ettiriyosa onu fall guys a da yapar merak etmeyin

Arkadaşlar epic fortnite ı nasıl devam ettiriyosa onu fall guys a da yapar merak etmeyin
Valla Fortnite pek güzel devam etmiyor. O kadar bug var ki artık çok az oynuyorum. Cısdır:Go'daki hilelerden bile daha can sıkıcı :(

@HİT_GOOSE Beni engeller misiniz ?
Oyunu satın aldım. Oyunun bedava olması oyunda birçok hilenin gelmesine yol açacaktır. şuanda bile 10 maçtan birinde hile bulunuyor.
Bedava olursa 10 maçın 9 unda hile olacak. Bu da kızgın atmamın sebebi.

Beleş verebilirler ancak epic in Online oyunları beleş vermesini doğru bulmuyorum. GTA online daki gibi. Bir de herkes kızgın atabilir. Ben siz kızgın attınız diye Hesap sormuyorum. Mesela Abdullah abiye de kızgın atıyorlar. Abdullah abi istese forumdan banlayabilir. Ancak Abdullah abi neden kızgın attın. seni forumdan engelliyorum demiyor.

Bedava olursa 10 maçın 9 unda hile olacak. Bu da kızgın atmamın sebebi.

Beleş verebilirler ancak epic in Online oyunları beleş vermesini doğru bulmuyorum. GTA online daki gibi. Bir de herkes kızgın atabilir. Ben siz kızgın attınız diye Hesap sormuyorum.
İyi bir hile koruma sistemi gelir bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,169,161
Üyeler
185,685
Son üye
techxpay
Geri