Alex Mason
80+ Bronze
Dahası
Ben ona tamam demiştim zaten gta 5 in gelceği belliydi ztnöyle deme gta5 içinde dediler verdiler
Ben ona tamam demiştim zaten gta 5 in gelceği belliydi ztnöyle deme gta5 içinde dediler verdiler
neyse hayırlısı hocam inşallah cyberpunk verirler de milletin yüzü gülerBen ona tamam demiştim zaten gta 5 in gelceği belliydi ztn
Valla destekten yazıp küfür ederim herkese boşamı para mı verdineyse hayırlısı hocam inşallah cyberpunk verirler de milletin yüzü güler
İnşallah en kısa sürede alırsınBu PC şuan halflife bile açmıyor o kadar kötü 3060ti alınca abimle 1gün 1gün oynayacağız ben oynamadığım günler foruma bakıcam oynadığım günler sadece oyun.
Sağol.İnşallah en kısa sürede alırsın
Şimdiden Hayırlı Olsun...
Vereceği oyunları az çok tahmin edebiliyorumarkadaşlar epic games 17 Aralıkta n başlayıp 15 gün boyunca HER GÜN bir oyunu ücretsiz verecek ve 17 Aralık ta da çok gizemli bir oyun hediye edecek benim tahminim cyberpunk olmaz ama rainbow ss veya rdr2 online olabilir bu arada her oyun 24 saatlik ücretsiz olacak ancak kütüphaneye eklediğinizde sonsuza kadar sizde kalacak
Epic Games Türkiye 🇹🇷 on Instagram: "Epic Games Store Yılbaşı Tatili İndirimi 17 Aralık'ta geri dönüyor ve beraberinde muhteşem indirimler ile 15 Gün Boyunca Her Gün ÜCRETSİZ Bir Oyun getiriyor! Yılın en neşeli indirimi ile hediye verme sezonuna tam
767 likes, 38 comments - epicgamestr on December 10, 2020: "Epic Games Store Yılbaşı Tatili İndirimi 17 Aralık'ta geri dönüyor ve beraberinde muhteşem indirimler ile 15 Gün Boyunca Her Gün ÜCRETSİZ Bir Oyun getiriyor! Yılın en neşeli indirimi ile hediye verme sezonuna tam gaz hazırlanıyoruz...www.instagram.com
Bence düşük değil fortnite oyun içi alım satımları ile dünyayı yönetecek adamlar nerdeyse zor gibi ama hayırlısı..sevdim sizi
içiniz rahat olsun cyberpunk çıkma ihtimali düşük ben risk e girmem
Aksini iddia eden olmadı zaten Treyarch Bey.Epic Games hiçbir zaman Steam'in yerini tutamaz. Steam'de community, gelişmiş özellikler, filtreleme bir ton şey bulunmakta. Epic Games'de yaşanabilecek tek şey oyun yükle, oyna sil senaryosudur.
bunu her gün cs storysini atan mı söylüyor :dİşte bu be !
Epik geyms candır steam çöp