Epic games gta 5 online premium edition hakkinda

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,593
Epic games premium edition vermişti yanlış hatırlamıyosam ve 1m dolar ve 20-30 tane araba beleşe vermişti. (ONLINEDA)

Ben eylülde bir pc almayı düşünüyorum ALLAH izin verirse şimdi ben gta 5online da bunları kullanabilirmiyim bunların bir süresi varmıydı

Epic games premium edition vermişti yanlış hatırlamıyosam ve 1m dolar ve 20-30 tane araba beleşe vermişti. (ONLINEDA)

Ben eylülde bir PC almayı düşünüyorum ALLAH izin verirse şimdi ben gta 5online da bunları kullanabilirmiyim bunların bir süresi varmıydı
Eğer kütüphanene eklediysen ALLAH in izniyle İNŞALLAH hayırlısı şekilde PC alırsan oynayabilirsin ama eklemediysen maalesef gitti

Ben eylülde bir PC almayı düşünüyorum ALLAH izin verirse şimdi ben gta 5online da bunları kullanabilirmiyim bunların bir süresi varmıydı
Hayır yok, şirket ev garaj arabalar üstüne üslük 1m para veriyor harika.

Hediye araba verildiğini bilmiyordum ve hayır süresi yoktu.

Eğer kütüphanene eklediysen ALLAH in izniyle İNŞALLAH hayırlısı şekilde PC alırsan oynayabilirsin ama eklemediysen maalesef gitti
Hayır yok, şirket ev garaj arabalar üstüne üslük 1m para veriyor harika.
Epic hesabından almadıysan kullanamassın.
Hediye araba verildiğini bilmiyordum ve hayır süresi yoktu.

Evet oyun kütüphanede ben şimdi eylülde bu parayı arabaları kullanabilecekmiyim

Geç cevap için özür dilerim evet ALLAH in izniyle oynayabilirsin İNŞALLAH
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama para ve arabalar için bir bilgim yok

full oynarsın ilk defa yükliyeceksen

Para varda arabalar yok

Geri