İndirmeyi iptal edin epic gamesi tamamen kapatın hesaptan çıkış yapın sonra tekrar açıp tekrar giriş sağlayın düzelmesi lazımAlıntıyı görüntüle
Cidden 191gb indirmeyecek değil mi ? Yüzde 6'ya takılmayın dün gece yüzde 6 kadarı indi bu sabah tekrar açtığımda tablo böyleydi. Epic Games kalan GB'dan hesaplıyor.
Geçmiş olsun 104 gb olması lazım bug'dır o.Alıntıyı görüntüle
Cidden 191gb indirmeyecek değil mi ? Yüzde 6'ya takılmayın dün gece yüzde 6 kadarı indi bu sabah tekrar açtığımda tablo böyleydi. Epic Games kalan GB'dan hesaplıyor.
İndirmeyi iptal edin epic gamesi tamamen kapatın hesaptan çıkış yapın sonra tekrar açıp tekrar giriş sağlayın düzelmesi lazımAlıntıyı görüntüle
Hayır o mod 450 mb idi.Gta online yükleme süresi uzun olduğu için onu kısaltacak bir mod eklenmişti yani bug olmayabilir 191 gb olmuş olabilir yani gerçekten
Ama o güncelleme 300 mb falandı. 100gb etkilemez. Bugdur o bende de oluyor.Gta online yükleme süresi uzun olduğu için onu kısaltacak bir mod eklenmişti yani bug olmayabilir 191 gb olmuş olabilir yani gerçekten
90gb küsür arttırmaz diye tahmin ediyorum.
Hayır o mod 450 mb idi.
Ben de öyle düşündüm 90 gb etmez diye ama bilmiyorum bugdır belki deAma o güncelleme 300 mb falandı. 100gb etkilemez. Bugdur o bende de oluyor.
Ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu
Profil fotoğrafın sanki bana cevap veriyormuş gibiBen de öyle düşündüm 90 gb etmez diye ama bilmiyorum bugdır belki de