Neler Yeni

Epic games oyun alamıyorum yaş hatası veriyor

iFourveyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kerem
Normalde bakabildiğim oyunlara bakamıyorum yaş hatası veriyor önceden böyle bir sorun yoktu örnek az önce verilen fallout 3 onu alamıyorum yaşımı kaç ayarladım bilmiyorum bu sorunu nasıl düzeltebilirim

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
fallout 3 pegi18 yani +18 bi oyun dolayısıyla eğer yaşınız kurtarmıyorsa alamazsınız yaş uyarısı ekranında 'devam et' diye bi seçenek çıkmaz.

iFourveyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fallout 3 pegi18 yani +18 bi oyun dolayısıyla eğer yaşınız kurtarmıyorsa alamazsınız yaş uyarısı ekranında 'devam et' diye bi seçenek çıkmaz.
çoğu oyunda bu hatayı alıyorum rdr 2 assassin creed oyunları hiçbirine bakamıyorum dünden önce böyle bi sorun yoktu

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10

iFourveyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de alamadım banada aynı hata verdi bulursan banada haber verirsen sevinirim
Bir arkadaş şunu dedi (Oyunu mağazada aratın ve oyunu bulun oyunun sol üst köşesinde artı işareti var istek listesine ekle diye ona basıp ekleyin istek listenizdende sepete ekleyin bu şekilde alabilirsiniz.) ben denedim işe yaradı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

çünkü o oyunlar da +18
+18 olduğunu biliyorum ama dediğim gibi dün böyle bi sorun yoktu farkettiysensiz forumlarda bir çok kişi bu sorunu yaşıyor

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Bir arkadaş şunu dedi (Oyunu mağazada aratın ve oyunu bulun oyunun sol üst köşesinde artı işareti var istek listesine ekle diye ona basıp ekleyin istek listenizdende sepete ekleyin bu şekilde alabilirsiniz.) ben denedim işe yaradı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

+18 olduğunu biliyorum ama dediğim gibi dün böyle bi sorun yoktu farkettiysensiz forumlarda bir çok kişi bu sorunu yaşıyor
18 yaş üstü olmana rağmen böyle bi sorun yaşıyorsan evet epic games kaynaklı bi arıza vardır ama yaşın 18 değilken bu sorunu yaşıyorsan bu bi hata değil normal bir olaydır. Ben hiç yaşamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Sercan Gündüz
18 yaş üstü olmana rağmen böyle bi sorun yaşıyorsan evet epic games kaynaklı bi arıza vardır ama yaşın 18 değilken bu sorunu yaşıyorsan bu bi hata değil normal bir olaydır. Ben hiç yaşamadım
Emre abi adam diyoki dün sorun yoktu girip bakıyordum şimdi bakamıyorum diyor dün açılan kapı bugün açılmıyor diyor kilitli diyor

Top Bottom