çoğu oyunda bu hatayı alıyorum rdr 2 assassin creed oyunları hiçbirine bakamıyorum dünden önce böyle bi sorun yoktufallout 3 pegi18 yani +18 bi oyun dolayısıyla eğer yaşınız kurtarmıyorsa alamazsınız yaş uyarısı ekranında 'devam et' diye bi seçenek çıkmaz.
çünkü o oyunlar da +18çoğu oyunda bu hatayı alıyorum rdr 2 assassin creed oyunları hiçbirine bakamıyorum dünden önce böyle bi sorun yoktu
Bir arkadaş şunu dedi (Oyunu mağazada aratın ve oyunu bulun oyunun sol üst köşesinde artı işareti var istek listesine ekle diye ona basıp ekleyin istek listenizdende sepete ekleyin bu şekilde alabilirsiniz.) ben denedim işe yaradı.Ben de alamadım banada aynı hata verdi bulursan banada haber verirsen sevinirim
+18 olduğunu biliyorum ama dediğim gibi dün böyle bi sorun yoktu farkettiysensiz forumlarda bir çok kişi bu sorunu yaşıyorçünkü o oyunlar da +18
18 yaş üstü olmana rağmen böyle bi sorun yaşıyorsan evet epic games kaynaklı bi arıza vardır ama yaşın 18 değilken bu sorunu yaşıyorsan bu bi hata değil normal bir olaydır. Ben hiç yaşamadımBir arkadaş şunu dedi (Oyunu mağazada aratın ve oyunu bulun oyunun sol üst köşesinde artı işareti var istek listesine ekle diye ona basıp ekleyin istek listenizdende sepete ekleyin bu şekilde alabilirsiniz.) ben denedim işe yaradı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
+18 olduğunu biliyorum ama dediğim gibi dün böyle bi sorun yoktu farkettiysensiz forumlarda bir çok kişi bu sorunu yaşıyor
Emre abi adam diyoki dün sorun yoktu girip bakıyordum şimdi bakamıyorum diyor dün açılan kapı bugün açılmıyor diyor kilitli diyor18 yaş üstü olmana rağmen böyle bi sorun yaşıyorsan evet epic games kaynaklı bi arıza vardır ama yaşın 18 değilken bu sorunu yaşıyorsan bu bi hata değil normal bir olaydır. Ben hiç yaşamadım