Neler Yeni

Epic Games Pazarlama Yöntemi

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Merhaba,

Epic Games aslında oyuncu dostu firma olarak bilinse bile satış pazarlama işini çok iyi yapıyor.

Örneğin şuan 60 lira indirim kuponum var 80 lira üzeri geçerli, çoğu oyunu bilerek 70 liranın altına düşürdüler ki o oyun bize 20 liraya gelmesin. Kupon bittiğinde oyunlar eski fiyatına dönecek :)

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Evet. Hayrına verilmiyor o kadar oyun. Pazar payına sahip olmak istiyorlar. Epic'in şu anki durumunu YouTube'un zarar ettiği zamanlara benzetiyorum doğrusu. Bence kötülenecek bir yanı yok yapılan şeyin.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Yine de büyük oyunlarda ciddi bir indirim sağlıyor, demek ki 80 liralık oyunu da 20tl ye satamıyor.

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet. Hayrına verilmiyor o kadar oyun. Pazar payına sahip olmak istiyorlar. Epic'in şu anki durumunu YouTube'un zarar ettiği zamanlara benzetiyorum doğrusu. Bence kötülenecek bir yanı yok yapılan şeyin.
Kötülemedim satış stratejisini yazdım, kötüleseydim "çakallık" gibisinden paylaşım yapardım 🙃

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Arayüzünü düzeltmedikçe oyuncuları kendine çekemez

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Merhaba,

Epic Games aslında oyuncu dostu firma olarak bilinse bile satış pazarlama işini çok iyi yapıyor.

Örneğin şuan 60 lira indirim kuponum var 80 lira üzeri geçerli, çoğu oyunu bilerek 70 liranın altına düşürdüler ki o oyun bize 20 liraya gelmesin. Kupon bittiğinde oyunlar eski fiyatına dönecek :)
Bence burada bir sorun yok. Çoğu güzel oyun 80 lira üstü zaten. Hepsi de bayağı uyguna geliyor. Günümüzde oyun fiyatlarına bakınca epic bayağı uyguna veriyor. Steam fanı olarak söylüyorum bunu.

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Merhaba,

Benim İşime Geliyor Aga Bedava Oyun Veriyor He Dediğin Biraz Doğru Oyunların fiyatını Dusurmesi pekde hos degil

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Merhaba,

Oyunlar Epic'de daha ucuz olsada Steam her türlü benim için 👑👑

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
"Steam" bizim için bir satıcıdan daha fazlası. Bizim için bir "topluluk". "Epic Games" "Steam"e benzemek istiyorsa. Önce "topluluk" gibi bir kısımları olmalı.

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Benim İşime Geliyor Aga Bedava Oyun Veriyor He Dediğin Biraz Doğru Oyunların fiyatını Dusurmesi pekde hos degil
Verdiği bedava oyunların hiç birini oynamıyorum, GTA V var ve bence güzel bir oyun değil ayrıca Rockstar Games' e bağlanman gerekiyor uğraştırıyor.
Oyunlar Epic'de daha ucuz olsada Steam her türlü benim için 👑👑
Steam en iyi oyun platformu, dolar kuruna rağmen kat kat ucuz oyun satıyolar
"Steam" bizim için bir satıcıdan daha fazlası. Bizim için bir "topluluk". "Epic Games" "Steam"e benzemek istiyorsa. Önce "topluluk" gibi bir kısımları olmalı.
Katılıyorum.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Güzel yazmışsın benim arkadaşlarım topluluk için yaptığım level rozetler ekran görüntüsü arşivi pazar kısmı steam'in güzel ara yüzü indirim zamanları ve bir sürü özellik ben bunları bırakıp arayüzü bile olmıyan epic için geçemem.

Top Bottom