Butceni bilmiyorum bu yuzden ben oyun onericem sanaHerkes açmış bende açayım bir sepet yapında alayım.
Ben cyberpunk 2077 ile knockout city aldım biraz eksik kaldı sepet indirimi kullanabilmek için house flipper aldık gayet memnunum 75₺ ödedimHerkes açmış bende açayım bir sepet yapında alayım.
Butceni bilmiyorum bu yuzden ben oyun onericem sana
Red Dead Redemption 2
God of War
Metro 2033,Metro Last Light, Metro Exodus
Bunlar seri seklinde
Mafia Defenetive Edition
Witcher 3
Mount and Blade 2 Bannerlord
Detroit Become Human
Kena Bridge Of Spirits
Hitman 3
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dying Light 2 de bekleyebilirsin oyun ciktiginda kupona dahil olur diye dusunuyorum
Assasyns creed watch dogs cyberpunk falab onermedim gercekten fiyatini hak eden oyunlari onerdimtüm popüler oyunları yazmışsınız hocam![]()
Mafia 3 fiyatini hak etmeyen bir oyun getir gotur simulator bildiginforumda bi arkadaştan gördüğümün aynısını aldım bende ismini ve konuyu unttum etiketlyiemiyeceğim.
1-rdr 2 ultime edition
2-mafia 3
3-soma(200 e tamamlasın diye)
rogue'yi önermem black flag'in Yandan çakmış versiyonuBende 85 liraya bu oyunları almayı düşünüyorum. önerir misiniz? (rdr2 ve witcher3 var)
black flag epicde olmadığı için rogue yi ekledim.rogue'yi önermem black flag'in Yandan çakmış versiyonu
Ne bilim valla 20 TL'ye oyun bulamadım mafia bilindik diye aldımAssasyns creed watch dogs cyberpunk falab onermedim gercekten fiyatini hak eden oyunlari onerdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mafia 3 fiyatini hak etmeyen bir oyun getir gotur simulator bildigin