Neler Yeni

Epic games ve uplay indirme sorunu

Ege Atici

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ege Atıcı
Epic games ten AC odyysey deluxe aldım. Oyunu epicten 60gb indirdim.oyuna girmek için beni uplay e attı. Oradan da indirmem gerekliymiş 45 gb da indirdim. 45 gb lık oyun 105 gb oldu. Bir dosyayı silmeyi düşündüm ama dlcler farklı. Birinde dlc 13 var diğerinde yok mesela. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

xErenBnee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Eren.
bana da o tarz bişey olmultu watch dogs 2 de 2 tane ikon var dı ikiside açıyordu bende birine sildim sonra upayle bağlamak istiyormusun yunu dedi bende kabul ettim ve düzgün bir şekilde çalışıyor şuan

Ege Atici

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ege Atıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bana da o tarz bişey olmultu watch dogs 2 de 2 tane ikon var dı ikiside açıyordu bende birine sildim sonra upayle bağlamak istiyormusun yunu dedi bende kabul ettim ve düzgün bir şekilde çalışıyor şuan
Ama bunda farklı dlcler var. Ondan dolayı silmeli miyim çok kararsızım

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
Epic games ten AC odyysey deluxe aldım. Oyunu epicten 60gb indirdim.oyuna girmek için beni uplay e attı. Oradan da indirmem gerekliymiş 45 gb da indirdim. 45 gb lık oyun 105 gb oldu. Bir dosyayı silmeyi düşündüm ama dlcler farklı. Birinde dlc 13 var diğerinde yok mesela. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Uplay hesabını bağladıktan sonra uplayden indirdim. Epic hep böyle sorunlu oluyor. Rainbow six siege 2 kere sildim 3 kere yükledim epic yüzünden. En son uplyaden imdirdiğimde oldu

Top Bottom