Neler Yeni

Epic games ve Uplay sorunu

yafus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yavuz selim
Selamlar. Ben epic gamesten rainbow six siege'in ücretsiz deneme sürümünü kurdum yaklaşık 80 gb olarak ancak ben bu oyunu epic gamesten indirdim uplaya geçince uplayde tekrar 80gb lık bir indirme gerçekleştirmek zorunda kaldım bu da yetmezmiş gibi işin garip tarafı ortalama 160gb gibi bir yer kaplaması gerekirken 80gb lık yer kaplıyordu bilgisayarımda. Deneme sürümünde oyunu sevdiğim için epic gamesten satın aldım tekrar oyunu yüklemek zorunda kaldım şu an yükleniyor epic gamesten ama uplaydan tekrar 80gb daha yüklemek istemiyorum. direkt uplayden indirme şansım var mı veya uplayden hiç indirmeden epicten indirdiğime giremiyor muyum yardım ederseniz sevinirim

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
Hocam ben epicden indirdim uplayde 10 gb lık bir güncelleme yaptı öyle bir sorunla karşılaşmadım yani, oyunu epic games launcehrdan açıp denermisiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Aydın
Kardeşim merhabalar aynı sorunda bendede oldu muhtemelen sorununu çözmüşsündür ama çözemeyenler olurda okur diye yazıyorum indirmeyi iptal edin daha sonra epic gamesden tekrar başlatın oyun indiriliyor ekranına rainbowun resminin geldiğine emin olun yani bu başlat dediğinizde ubisoftta ikinci açılan pencereden bahsediyorum çünkü daha dosyaları görmemiş olabiliyor yada hepsini kapatıp baştan açın başlatmayı epic gamesten yapınki dosyaları tarasın bu şekilde 57 gb güncelleme 10 gb ta düştü yani sistem görmemiş oluyor biraz bekleyip denediğinizde bu sorun çözülüyor sadece kapatıp baştan açsanız bile düzeliceğini düşünüyorum başlatmayı epic games kütüphanesinden yapın ve indirmeyi iptal edip listeden sildiğinize emin olun

Top Bottom