Neler Yeni

Epic games vs Steam saçmalığı

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
arkadaşlar böyle bir konu açma sebebim en başta instagramdır çünkü gerçekten artık hakarete kadar giden tartışmalar gördüm ve buna son vermeye karar verdim öncelikle şunu söylemeliyim ki Epic games ile Steami aynı anda kullanamaz mısınız ihanet mi etmiş oluyorsunuz hayır olmuyorsunuz ben şahsen ikisini de aynı anda kullanıyorum ve gayet memnunum halimden şimdi şey diyen arkadaşlar gelecek sana ne insanlar istediğini yapar karışma hayır böyle bir şey yok kimse kimseye hakaret edemez tercihi için buna karışma hakkım da var umarım faydalı olmuştur bu yazım
Epic games,steam,origin falan bütün uygulamaları yüklüyorum

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
instagramdada forumdada hiçbiryerde böyle bir şey görmedim ki çoğunluk ikisinide kullanıyor zaten amma saçma konu

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,148
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
arkadaşlar böyle bir konu açma sebebim en başta instagramdır çünkü gerçekten artık hakarete kadar giden tartışmalar gördüm ve buna son vermeye karar verdim öncelikle şunu söylemeliyim ki Epic games ile Steami aynı anda kullanamaz mısınız ihanet mi etmiş oluyorsunuz hayır olmuyorsunuz ben şahsen ikisini de aynı anda kullanıyorum ve gayet memnunum halimden şimdi şey diyen arkadaşlar gelecek sana ne insanlar istediğini yapar karışma hayır böyle bir şey yok kimse kimseye hakaret edemez tercihi için buna karışma hakkım da var umarım faydalı olmuştur bu yazım
Hocam sosyal medyayı bu kadar ciddiye alma. Boş insanlar tartışır öyle. Sen bu forum gibi yerlerde böyle tartışırlarsa karış olaya. Ama boyle bir tartışmayı forumlarda da göremezsin.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Maalesef forumda da var Epic düşmanları.

Maeve Wiley

80+ Bronze
Epicde steamde olmayan oyunlar var. (örn. Fortnite) Steamde ise epicte olmayan oyunlar var. (örn. The Forest)

Bu tartışma çok gereksiz ve saçma.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular