Epic Games VS Steam ?

Epic Games VS Steam

• Steam

Oylar: 88 71.0%
  • Epic Games

Oylar: 36 29.0%

• Oy kullanan toplam üye
    124
Ya Epic Games diyen var hala :D
Epic Games'te daha sepete iki tane oyun bile koyamıyoruz 😂 Ayrıca kart düşürme, koleksiyon yapma, level sistemi, profil güzelleştirme gibi daha fazlaca şey yok. Epic Games bedava oyun dağıtmasa yüzüne bile bakılmayacak bir platform.
Ben verdiği oyunlara bakarım napim sepetini :D

Her şeyi geçtim, Epic Games yavaş çalışan ve güçlü bilgisayarlarda bile kasan bir uygulama.
Olsun oyun veriyor. Ne söylersen söyle sadece bunu söyleyerek çürütebilirim söylediğin şeyleri :D Şakam maka gerçekten çok kötü clienti.

Steam candır. Fakat cüzdanda 250 tl var steamda ama nakite çeviremiyorum kaldı orda. Keşke 220 ye falan çevirse nakite de mutlu olsam

Steam'in çok önde olduğunu biliyorum ama ankette elim ne steam' ne epic'e gidiyor çünkü yaklaşık 40 tane falan bedava oyununu aldım ikisine de ihanet edemem skakdjdk

Elbette Steam'i seçerdim. Hem Cities: Skylines gibi oyunlarda içerik kütüphanesi desteği sunuyor, hem de topluluk, pazar gibi güzel özellikler bulunmakta fakat ücretsiz verilen oyunlara geldiğimizde Epic Games daha iyi. Epic Games ücretsiz oyun vermeseydi tutmazdı.

Yav kim konuyu hortlarttı?

Epic games sadece bedava oyun ve verdiği 60 TL'lik kodlardan dolayi seçilir. Steam daha iyi bir oyun satis sitesi ama

Geri