inşAllahAkradaşlar internette GTA5 Epic Games'te ücretsiz olacak deniyor Sizce Doğrumu?Alıntıyı görüntüle
beyler ben epic gamesten beleş oyun almaya korkuyorum gmailine fatura geldi felan para alırlarmı korkuyom ?Akradaşlar internette GTA5 Epic Games'te ücretsiz olacak deniyor Sizce Doğrumu?Alıntıyı görüntüle
O kadar aldım beleşe bir şey olmuyor. Zaten mantıksız dediğin şey mümkün değil.beyler ben epic gamesten beleş oyun almaya korkuyorum gmailine fatura geldi felan para alırlarmı korkuyom ?
ne alaka kanka fatura kesmek zorundalar hem kaçtane veridklerini anlamak hem yasal olması içinbeyler ben epic gamesten beleş oyun almaya korkuyorum gmailine fatura geldi felan para alırlarmı korkuyom ?
kredi kartı bilgilerini yazmadıysan bir şey olmaz. ben hiçbir bilgi yazmadım rahat rahat alıyorum sonuçta nereden bilicekler ben olduğumu bu arada paranoya yapmaya gerek yok gayet güvenilirbeyler ben epic gamesten beleş oyun almaya korkuyorum gmailine fatura geldi felan para alırlarmı korkuyom ?
kanka epic games la sırdan bir şey değilpara almıyolar dimi free oyunlarda güvenemiyom