Neler Yeni

🟠 Epic Games'e yaklaşımınız nasıl?

Epic Games iyi mi?

• Epic Games iyi

Oylar: 33 20.0%
  • Epic Games geliştirilmeli

Oylar: 123 74.5%
  • Epic Games kötü

Oylar: 9 5.5%

• Oy kullanan toplam üye
    165

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Steam türkiyeden çekilmedi ki zaten burada değildi. TL politikasını usd ile güncelleyecek. Tabi bu da genel olarak daha fazla ödeme yapmamıza neden olacak.

Bunu ilk ortalığa atan ***** haber kanalları sağ olsun böyle bir algı yaptılar. Hiç olmayan adamları sanki burdan çıkarmış gibi gösterildi. Sadece biz de değil para birimi sürekli değer kaybeden ülkelerin birimini dolar yapıp itilmiş ülkeler grubuna attılar.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,909
İsim
Mehmet
Şu launcher düzgün açılsa benlik tamamdır. Tabii ki başka eksikleri de var ama launcher bu kadar sakatken epicte olan oyunumu indirip oynamak bile istemiyorum, öylece yıllanıyor...

The Semih

80+ Gold
Eleştirilerin hepsi steamle kıyaslanmış şaşırmadım :D Epic gamesin gelişmesine gerek yok her hafta bedava oyununu veriyor sizde alıyorsunuz. EA play - Ubisoft connect - GOG galaxy gibi stabil ve sıradan bir launcher, Steam gibi kapsamlı bir şey yapmasına gerek yok istediği pazarı çoktaaan oluşturdu zaten, steamın saçma sapan fuzuli özelliklerini getirmesine gerek duymuyorum.

Epic launcher steam hariç tüm launcherlar ile aynı dengede şuanda.

Steamden kaçınız remote play yada Geniş ekran modunu kullanıyor ?

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
çoklu hesap giriş getir artık epic games

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
Epic Games'e girdiğimde kendimi Yalnız hissediyorum ama Steam de böyle bir şey yok. Atlöye var, gruplar var, arkadaşlar arasında konuşma var. Ve en önemlisi de profil özelleştirme yok hatta profil sayfası yok. Bir de steam pazarı gibi bir şey eklese steam diye bir şey kalmaz ortalıkta

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
mert kurtulus
Oynadığım oyunların yarısı Epic gamede hangisi ucuzsa oradan alıyoruz

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Steam'in almış olduğu kur bazlı kararından sonra Türkiye'de ki Steam kullanıcılarının artık dolar ($) bazlı alışveriş yapacak olma durumu herkesi hayal kırıklığına uğrattı ve ileri süreçte artık daha da pahalıya mâl olacaktır. Sizce Epic Games bu konuya istinaden nasıl bir yol izler, Türkiye için özel bir proje yapar mı veyahut olduğu gibi devam mı eder?
Sizce Epic Games geliştirir mi?

epico-1690627011.jpg
Epic : daha düne kadar selam vermiyordunuz.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Steam'in almış olduğu kur bazlı kararından sonra Türkiye'de ki Steam kullanıcılarının artık dolar ($) bazlı alışveriş yapacak olma durumu herkesi hayal kırıklığına uğrattı ve ileri süreçte artık daha da pahalıya mâl olacaktır. Sizce Epic Games bu konuya istinaden nasıl bir yol izler, Türkiye için özel bir proje yapar mı veyahut olduğu gibi devam mı eder?

epico-1690627011.jpg
+80 saat Dying Light 2 save gidince nasıl sövdüğümü anlarsın

TahinPekmez

80+ Silver
Eleştirilerin hepsi steamle kıyaslanmış şaşırmadım :D Epic gamesin gelişmesine gerek yok her hafta bedava oyununu veriyor sizde alıyorsunuz. EA play - Ubisoft connect - GOG galaxy gibi stabil ve sıradan bir launcher, Steam gibi kapsamlı bir şey yapmasına gerek yok istediği pazarı çoktaaan oluşturdu zaten, steamın saçma sapan fuzuli özelliklerini getirmesine gerek duymuyorum.

Epic launcher steam hariç tüm launcherlar ile aynı dengede şuanda.

Steamden kaçınız remote play yada Geniş ekran modunu kullanıyor ?
steam de pazar, topluluk, item,kupa,albüm, oyun hediye vs. bunlar ilgi cekici

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ya bu edici games i anliyorum evet güzelsin ama uygulamasi çok garip ya böyle birsey hissi veriyor tarif edemiyorum ama iyi bir his değil şu arayüzü düzgünce yeniden tasarlasalar güzel olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya bu edici games i anliyorum evet güzelsin ama uygulamasi çok garip ya böyle birsey hissi veriyor tarif edemiyorum ama iyi bir his değil şu arayüzü düzgünce yeniden tasarlasalar güzel olur
Sanki bir oyunun erken erişimini oynuyorsun gibi geliyor

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,621
İsim
oğuzhan ege
Hikayeli oyunları torrentden online oyunları epikten artık yapacak bişi yok

SadeceSeyf

80+ Gold

epico-1690627011.jpg
Benim için zaten Epic Games önemliydi. Çünkü Kuponlar olsun ücretsiz oyunlar sayesinde buradan alışverişimi yapar oldum. Ayriyetten şimdi %5 İade olayı falan olunca ister istemez buradan alışveriş yapıyordum. Neredeyse bütün oyunlarım Epic platformunda. Steam güzel mi güzel fakat artık ben oyun oynamak istiyorsam ve uygun almak istiyorsam mecbur epic gamese yönelmek durumundayim. Umarım ki ileri ki zamanlarda sosyal tarafıda steam kadar güzel ve güncel olur. Tek eksisi bana göre bu

Aykut D.

80+ Gold

epico-1690627011.jpg
Adamlar koskoca oyun motoru yapıyorlar. Kıçı kırık bir launcher arayüz yapamıyorlar ironik.

Top Bottom