Neler Yeni

Epic gamesten aldığım rdr2 açılmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
atilla miraç kalkan
Merhaba arkadaşlar ben baya bi önce rdr2 aldım daha önce açılıyodu sildikten sonra açılmamaya başladı ne yapcağımı bilmiyorum sistemimle ilgili değil

Ekler

• Desktop Screenshot 2024.06.02 - 07.09.28.04.png
    Desktop Screenshot 2024.06.02 - 07.09.28.04.png
    114.4 KB · Hit: 44

.EXE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
No Text
Oyun tam kurulmamış

OKSEIDON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mehmet Akif SOYDAL
Dosyaları tekrar kontrol yapın ve eksiklerin kurulmasını sağlayın ve rockstar uygulaması ile girmeyi deneyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
atilla miraç kalkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dosya kontrol yaptınız mı
sabahtan beri yapıyorum silip hatta geri yükledim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dosyaları tekrar kontrol yapın ve eksiklerin kurulmasını sağlayın ve rockstar uygulaması ile girmeyi deneyin.
denedim hocam sildim yeniden de yükledim olmuyor rockstar ile de aynı hatayı veriyor

Oyun tam kurulmamış
oyun tam kurulu dosya kontrolünüde kendim ve doğrulama ille yaptım

OKSEIDON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mehmet Akif SOYDAL
Sıfırdan da kurulum yaptıysanız sorun başka yerde olabilir. Epic games sunucuları problem çıkarıyor belki de bir de Rockstar üzerinden indirmeyi deneyebilir misiniz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
atilla miraç kalkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıfırdan da kurulum yaptıysanız sorun başka yerde olabilir. Epic games sunucuları problem çıkarıyor belki de bir de Rockstar üzerinden indirmeyi deneyebilir misiniz ?
deneyeyim

yok hocam yüklenmiyor epicten doğrulama isteyip doğrulamadanda atıyor

Son düzenleme:

MHYL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed
Dostum Rockstar Launcher'e gir öncelikle.Oradan Epic Games'te kullandığın e posta ile Social Club hesabı kur ve o hesaba gir.Daha sonra Epic Games'e gir.Rockstar Launcher'de sana "Epic Games Hesabını Social Club Hesabına Bağlamak İstiyor Musun?" diye soracak.Evet de.Sonrasında oyuna girebileceksin.Eğer kısayola tıkladığında ya da Epic Games'ten girmeye çalıştığında olmazsa Rockstar'dan girmeyi dene.Orada "Oyunu Epic Games Üzerinden Başlat" diyecek.Oradan gir,oyun sorunsuz çalışacaktır.Bende de bu sorun vardı bu şekilde çözdüm sorunu.

Not:Eğer Rockstar'a giremezsen Rockstar'ı sil,RDR2 ye tekrar tıkla,tekrardan kursun Rockstar'ı.Sonrasında dediklerimi uygularsın.İyi oyunlar.

Top Bottom