bedavayı nerden ındırdınız ben bulamadım 1 aylık denemeyı mı dıyorsunuzben bedava versiyonunu kullanıyorum ama bildiğim kadarıyla aylık oluyor yanında yazıyordur muhtemelen
bedavayı nerden ındırdınız ben bulamadım 1 aylık denemeyı mı dıyorsunuzben bedava versiyonunu kullanıyorum ama bildiğim kadarıyla aylık oluyor yanında yazıyordur muhtemelen
kendisinin bedava anti virüsüde var kaspersky free yazın googleye kendi sitesinden indirin taram vs özellikleri var.bedavayı nerden ındırdınız ben bulamadım 1 aylık denemeyı mı dıyorsunuz
tesekkur ederım hocam kusura bakmayın konunuzu ısgal ettım bıraz hakkını helal edın lutfenkendisinin bedava anti virüsüde var kaspersky free yazın googleye kendi sitesinden indirin taram vs özellikleri var.
Bişey değil helal olsun.tesekkur ederım hocam kusura bakmayın konunuzu ısgal ettım bıraz hakkını helal edın lutfen![]()
Değer ama mümkünse steamden alHerkese merhaba 2019 mu 2020de mi ne bedavaya verildi ancak ben alamadım şimdi yeni pc aldım sizce 85tlye almaya değer mi?
550tlye alınmaz aldım bile.Değer ama mümkünse steamden al
İndirime girerdi dostum550tlye alınmaz aldım bile.
en ucuz 160tl fln olurİndirime girerdi dostum
Senin internetin cok kotu, 1000 lik internetle en iyi epic de indiriyor arkadasimkimse yanlış anlamasın ama epicten hiçbir şey alınmaz indirmesi o kadar z ki 500kb ile indirdim oyunu. steamde 1.5 mb ile indiriyorum
Yok dostum iner 75 e neyse almışsın zatenen ucuz 160tl fln olur