Wanda Maximoff
80+ Bronze
Epic hediyeleri 10ocakta bitiyor indirim 10 Ocak 23.59 da mı bitiyor
Son hediyeye göre alım yapacağım o yüzden alacağım şey bedava olursa iadesiyle uğraşmamak içinNe farkeder dostum aksam 8 de bitse
Peki dostum ama bilsem rahat edeceğimBu kadar derin düşünüp yorma kendini Akışına bırak -Bir dost
Unc hog last vs vsHangi oyun mesela
Neyiİlk defa duydum
10 ocakta ki hediyeden den önce indirim bitecek mi10 ocakta bitiyor yazıyorsa saat 00.00 kastediliyordur. Yani 9 ocak 23.59'da bitiyor.
Veya gün için özel bir saatleri varsa örneğin GMT 0'a göre saat gece 12'de bitiyorsa bizde gece saat 3'e denk geliyor Türkiye saat dilimi olarak GMT +3 kullanıyor.
Neyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
10 ocakta ki hediyeden önce indirim bitecek mi
Kafamı çok karıştırdın10 ocakta bitiyor yazıyorsa saat 00.00 kastediliyordur. Yani 9 ocak 23.59'da bitiyor.
Veya gün için özel bir saatleri varsa örneğin GMT 0'a göre saat gece 12'de bitiyorsa bizde gece saat 3'e denk geliyor Türkiye saat dilimi olarak GMT +3 kullanıyor.
Benim mantığıma göre 10 ocakta bitecek şey 10 Ocak 23.59 da bitmeliKankam bence sorduğun soruyu sen yanlış soruyorsun.
İndirim 10 ocağa kadar sürecek yazıyorsa 10 ocak olduğunda indirim bitiyor demektir
Yani saat 12.99'da bitecek denilen şey saat 12.00'da bitmeli?Benim mantığıma göre 10 ocakta bitecek şey 10 Ocak 23.59 da bitmeli