Arkadaşlar elimde böyle bir epic games hesabı var ve hiç kullanmıyorum bu hesabı satmaya karar verdim ama bir türlü satamadım en hızlı yoldan nasıl satabilirim uygun fiyattan vericem hesabı ama kimse almıyo en hızlı nasıl nerden satabilirim.
E posta hesabı ile verirsen 80 liraya alırımArkadaşlar elimde böyle bir epic games hesabı var ve hiç kullanmıyorum bu hesabı satmaya karar verdim ama bir türlü satamadım en hızlı yoldan nasıl satabilirim uygun fiyattan vericem hesabı ama kimse almıyo en hızlı nasıl nerden satabilirim.
Aga o kadar konuştun konuştun 2 dk sonra alıcı çıktı .dSatamazsın zaten epic o oyunları bedava verdiğini herkes biliyor 10 kişiden 8 de aynı oyunlar vardır. Hesap satma olayı biraz sıkıntılı çünkü güven olayı yok garantisi yok sen ne kadar belki güvenilir olsanda şahsen ben güvenmem. Çünkü hesabın mail adresini bilmem neyini değiştirmekle iş bitmiyor. Şikayet oluşturup tekrar hesabı alırsın diye insanda kuşku oluyor. Kısacası satsan dair 20 liraya anca alan olur o da güven verirsen. Versen de işte garantisi yok
O da ciddi mi belli olmaz gır gırına da olabilirAga o kadar konuştun konuştun 2 dk sonra alıcı çıktı .d
Epic Games RDR 2 vermedi ki bedavaya? Hepsi bedava değil onların. İyice öldürmüşsün sende.Satamazsın zaten epic o oyunları bedava verdiğini herkes biliyor 10 kişiden 8 de aynı oyunlar vardır. Hesap satma olayı biraz sıkıntılı çünkü güven olayı yok garantisi yok sen ne kadar belki güvenilir olsanda şahsen ben güvenmem. Çünkü hesabın mail adresini bilmem neyini değiştirmekle iş bitmiyor. Şikayet oluşturup tekrar hesabı alırsın diye insanda kuşku oluyor. Kısacası satsan dair 20 liraya anca alan olur o da güven verirsen. Versen de işte garantisi yok
rdr 2 var diye alıyorum, ciddiyimO da ciddi mi belli olmaz gır gırına da olabilir
Epic hesaplarına rağbet oluyor. Ücretsiz verilen oyunları kaçıran bir ton insan var.O da ciddi mi belli olmaz gır gırına da olabilir
Aynen öyle de dediğim gibi güven konusu knk bazıları aynı hesabı 10 kere satıyor ondan. Anlaşa bilirsen hayırlı olsun ve onu bırak benim sayem de alıcı çıktı cevap vermesem konu yükselmez di (Abi var mı 1 lirannn )Epic hesaplarına rağbet oluyor. Ücretsiz verilen oyunları kaçıran bir ton insan var.
mantıksız gtayı ilk bedava verdiği zaman 100 tane hesap açtım hepsine gta aldım 5 ay sonra serverlerde reklam yaparak çocuklara sattım karşılığında m2 ssd aldım bilgisayara.Satamazsın zaten epic o oyunları bedava verdiğini herkes biliyor 10 kişiden 8 de aynı oyunlar vardır. Hesap satma olayı biraz sıkıntılı çünkü güven olayı yok garantisi yok sen ne kadar belki güvenilir olsanda şahsen ben güvenmem. Çünkü hesabın mail adresini bilmem neyini değiştirmekle iş bitmiyor. Şikayet oluşturup tekrar hesabı alırsın diye insanda kuşku oluyor. Kısacası satsan dair 20 liraya anca alan olur o da güven verirsen. Versen de işte garantisi yok
110 liraya biri TP'de Rdr 2 Steam gift satıyor.rdr 2 var diye alıyorum, ciddiyim
Arkadaşla konuşuyorum, bakalım110 liraya biri TP'de Rdr 2 Steam gift satıyor.