Neler Yeni

epic hesabımı nasıl hızlıca satarım

HaReS

80+
Arkadaşlar elimde böyle bir epic games hesabı var ve hiç kullanmıyorum bu hesabı satmaya karar verdim ama bir türlü satamadım en hızlı yoldan nasıl satabilirim uygun fiyattan vericem hesabı ama kimse almıyo en hızlı nasıl nerden satabilirim.

Ekler

• 1.PNG
    1.PNG
    849.2 KB · Hit: 74
  • 2.PNG
    2.PNG
    872.3 KB · Hit: 76
  • 3.PNG
    3.PNG
    794.1 KB · Hit: 68
  • 4.PNG
    4.PNG
    764.3 KB · Hit: 76

JackieTR

80+ Bronze
Satamazsın zaten epic o oyunları bedava verdiğini herkes biliyor 10 kişiden 8 de aynı oyunlar vardır. Hesap satma olayı biraz sıkıntılı çünkü güven olayı yok garantisi yok sen ne kadar belki güvenilir olsanda şahsen ben güvenmem. Çünkü hesabın mail adresini bilmem neyini değiştirmekle iş bitmiyor. Şikayet oluşturup tekrar hesabı alırsın diye insanda kuşku oluyor. Kısacası satsan dair 20 liraya anca alan olur o da güven verirsen. Versen de işte garantisi yok :)

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Arkadaşlar elimde böyle bir epic games hesabı var ve hiç kullanmıyorum bu hesabı satmaya karar verdim ama bir türlü satamadım en hızlı yoldan nasıl satabilirim uygun fiyattan vericem hesabı ama kimse almıyo en hızlı nasıl nerden satabilirim.
E posta hesabı ile verirsen 80 liraya alırım

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,365
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Satamazsın zaten epic o oyunları bedava verdiğini herkes biliyor 10 kişiden 8 de aynı oyunlar vardır. Hesap satma olayı biraz sıkıntılı çünkü güven olayı yok garantisi yok sen ne kadar belki güvenilir olsanda şahsen ben güvenmem. Çünkü hesabın mail adresini bilmem neyini değiştirmekle iş bitmiyor. Şikayet oluşturup tekrar hesabı alırsın diye insanda kuşku oluyor. Kısacası satsan dair 20 liraya anca alan olur o da güven verirsen. Versen de işte garantisi yok :)
Aga o kadar konuştun konuştun 2 dk sonra alıcı çıktı .d

JackieTR

80+ Bronze

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Epic Games RDR 2 vermedi ki bedavaya? Hepsi bedava değil onların. İyice öldürmüşsün sende.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,365
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

JackieTR

80+ Bronze
Epic hesaplarına rağbet oluyor. Ücretsiz verilen oyunları kaçıran bir ton insan var.
Aynen öyle de dediğim gibi güven konusu knk bazıları aynı hesabı 10 kere satıyor ondan. Anlaşa bilirsen hayırlı olsun ve onu bırak benim sayem de alıcı çıktı cevap vermesem konu yükselmez di 😂😂😂 (Abi var mı 1 lirannn ) 😂

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
RDR 2, AC Odyssey, Detroit Become Human dışındakiler bedava verilenler. Bu 3 oyundan dolayı 100 TL eder.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,621
İsim
oğuzhan ege
mantıksız gtayı ilk bedava verdiği zaman 100 tane hesap açtım hepsine gta aldım 5 ay sonra serverlerde reklam yaparak çocuklara sattım karşılığında m2 ssd aldım bilgisayara.

Top Bottom