Neler Yeni

Epic indirimlerinden yaptığım sepet yorumu

Tarık Baskan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Rechete
God of War eklesem mi eklemesem mi kararsız kaldım oyunu 2 kere bitirdim ama tadı damağımda kaldı yakında Ragnarok'da pc ye çıkacak onu oynamadan önce bir kere daha ilk oyunu bitirsem diye düşünüyorum.Bütçem 1100 tl bu oyunlar arasından şunu çıkar dediğiniz veya bunu ekle dediğiniz neler var?(rdr fifa falan steamde var)

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    42.9 KB · Hit: 70

Tarık Baskan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Rechete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bannerlord önceden eklemiştim sonra geri çıkarmaya karar verdim çok uzun saatler oynanabilecek bir oyun ama bana biraz karmaşık gelmişti oyunda çok fazla öğrenilmesi gereken şey var bu şeyleri öğrenene kadar oyundan sıkılırım demiştim geri eklemeli miyim birde yerine hangi oyunu çıkarayım

abdurrahman!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Abdurrahman
Bannerlord önceden eklemiştim sonra geri çıkarmaya karar verdim çok uzun saatler oynanabilecek bir oyun ama bana biraz karmaşık gelmişti oyunda çok fazla öğrenilmesi gereken şey var bu şeyleri öğrenene kadar oyundan sıkılırım demiştim geri eklemeli miyim birde yerine hangi oyunu çıkarayım
Bence geri eklemelisiniz Özellikle Tarihi,Askeri Savaş Tarzı şeylere ilginiz varsa daha çok seveceksinizdir
Birsuru öğretici videolar fln da var onlara bakabilirsiniz.
Hangi oyunu çıkarlarmalısınız bilmiyorum.

Top Bottom