Nasıl oyun?2.oyunu bilmiyorum lakin Frostpunk'u kesinlikle alın.
Frostpunk'ı 80 saate yakın epicte oynadım yaz indiriminde steam'den alacağım inşallah, kışın ortasında bir kaç insanla büyük bir fırtınaya hazırlanıyorsunuz, şehrinize yeni insanlar katarak büyüyorsunuz ve insanlığı kurtarıyorsunuz.Nasıl oyun?
Ixion Frostpunk'ın uzayda geçen hali olarak düşünebilirsiniz.
Steam'den niye ekstradan alıcaksınız ki?Frostpunk'ı 80 saate yakın epicte oynadım yaz indiriminde steam'den alacağım inşallah, kışın ortasında bir kaç insanla büyük bir fırtınaya hazırlanıyorsunuz, şehrinize yeni insanlar katarak büyüyorsunuz ve insanlığı kurtarıyorsunuz.
4 5 tane senaryosu vardı. DLC alırsanız tadından yenmez
oyun hakkında sorularınız için kesinlikle etiketleyin.
Bazı kişiler kızabilir lakin epic games'ten nefret ediyorum, bir çok nedeni var lakin beni en çok rahatsız eden arayüzü. Bu yüzden bütün oyunlarımı Steam'e taşıdımSteam'den niye ekstradan alıcaksınız ki?
Ha bu sebepten. Ben de acaba oyun sürümü mü değişik dedim. Fiyat itibariyle Epic'ten alacağım. Komple sürümü daha ucuz. Alıyorum o halde.Bazı kişiler kızabilir lakin epic games'ten nefret ediyorum, bir çok nedeni var lakin beni en çok rahatsız eden arayüzü. Bu yüzden bütün oyunlarımı Steam'e taşıdım
Benim gibi küçük şeylere takılmıyorsanız kesinlikle epic'ten alışveriş yapılabilir.Ha bu sebepten. Ben de acaba oyun sürümü mü değişik dedim. Fiyat itibariyle Epic'ten alacağım. Komple sürümü daha ucuz. Alıyorum o halde.