Neler Yeni

Çözüldü✓ EPOMAKER X AULA KLAVYE GÜMRÜK SORUNU ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
instagram.com/ichbinsarioglu

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Osman
Hocam niye böyle bir işe giriştiniz anlamadım. Başta klavyeye çamur atmaya çalışan elemanlar için ironi yapıyorsunuz zannettim. Bu fiyat ile gümrükten geçmesinin olasılığı bile yok. Belki bir ihtimal faturayı düşük gösterecek bir şey yapmış olabilirler Türkiye standartlarının farkındalarsa ama yine de düşük ihtimal bir bunu yapmaları. Siz vakit kaybetmeden epomaker ile irtibata geçin. Eğer paketlenmediyse iade işlemleri gayet hızlı olur. Ama paketlendip kargolandıysa eğer...

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
Hocam niye böyle bir işe giriştiniz anlamadım. Başta klavyeye çamur atmaya çalışan elemanlar için ironi yapıyorsunuz zannettim. Bu fiyat ile gümrükten geçmesinin olasılığı bile yok. Belki bir ihtimal faturayı düşük gösterecek bir şey yapmışlar olabilir Türkiye standartlarının farkındalarsa ama yine de düşük bir bunu yapmaları. Siz vakit kaybetmeden epomaker ile irtibata geçin. Eğer paketlenmediyse iade işlemleri gayet hızlı olur. Ama paketlendip kargolandıysa eğer...

kankam ben bu 30euro sınırını hep unuttum, klavyeyi almak istedim ama tükenmişti. bir anlık gaza gelip aldım. sonradan dank etti. 1 saat olmadı zaten sipariş geçeli. mail de attım desteğe. iptal ederler diye düşünüyorum. hayırlısı napalım :D

Oguz...

80+ Bronze
30 euro üstü müşavirlik oluyor galibaha ek vergi vb. Biniyor

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Muhammed efe
Beyler öncelikle s.a

Epomaker X Aula klavye aldım epomaker sitesinden. Gümrükte sıkıntı çıkar mı çıkmaz mı ? Bilenler bi' yardımcı olabilir mi?

Alıntıyı görüntüle
Sana şöyle söyliyim altı üstü klavye diyorsun ama günün sonunda 22k ya klavyen olur veya gümrükte bırakırsın devletin olur. Firma anlayışlı ise iade yollarsın ama o da 30 euro altı ise gümrükten çıkar ve ptt'den iade edersin. Direkt yasal sınırın üstünde hiç vermeyede bilirler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

30 euro üstü müşavirlik oluyor galibaha ek vergi vb. Biniyor
Evet gümrük müşaviri, antrepo,ek vergi,gümrük sunum ücreti vs derken 20k haşırtttğğğ

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Osman
kankam ben bu 30euro sınırını hep unuttum, klavyeyi almak istedim ama tükenmişti. bir anlık gaza gelip aldım. sonradan dank etti. 1 saat olmadı zaten sipariş geçeli. mail de attım desteğe. iptal ederler diye düşünüyorum. hayırlısı napalım :D
Hiç vakit kaybetmemeniz çok iyi olmuş. Umarım hızlı şekilde geri dönüş yapar ve sorunu hallederler. Konuyu takipteyiz. Gelişmeleri bekleriz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
Sana şöyle söyliyim altı üstü klavye diyorsun ama günün sonunda 22k ya klavyen olur veya gümrükte bırakırsın devletin olur. Firma anlayışlı ise iade yollarsın ama o da 30 euro altı ise gümrükten çıkar ve ptt'den iade edersin. Direkt yasal sınırın üstünde hiç vermeyede bilirler.

Evet gümrük müşaviri, antrepo,ek vergi,gümrük sunum ücreti vs derken 20k haşırtttğğğ
KANKA İÇİME SU SERPTİN LAN EYVALLAH HAHAHAJHDJFAG

Hiç vakit kaybetmemeniz çok iyi olmuş. Umarım hızlı şekilde geri dönüş yapar ve sorunu hallederler. Konuyu takipteyiz. Gelişmeleri bekleriz.
Eyvallah hocam, p.tesi dönüş yaparlar gibi. malum herkes TC vatandaşları gibi çalışmıyor :)

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Muhammed efe
KANKA İÇİME SU SERPTİN LAN EYVALLAH HAHAHAJHDJFAG

Eyvallah hocam, p.tesi dönüş yaparlar gibi. malum herkes TC vatandaşları gibi çalışmıyor :)
Kanka itfaiye gelse yüreğini zor söndürür gümrüğe varınca. Parana yazık günah iptal ettir hemen sdfsdfsdf.

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
Kanka itfaiye gelse yüreğini zor söndürür gümrüğe varınca. Parana yazık günah iptal ettir hemen sdfsdfsdf.
kanka mail attım support'a beklemedeyim.. umarım iptal ederler ne diyelim

asiwe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Tarık Kömürcü
kanka mail attım support'a beklemedeyim.. umarım iptal ederler ne diyelim
Direkt siparişlerim kısmında iade et ya da iptal et gibi seçenekler yok mu? Yoksa çok saçma illa mail mi atılacak böyle basit bi işlem için

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
Direkt siparişlerim kısmında iade et ya da iptal et gibi seçenekler yok mu? Yoksa çok saçma illa mail mi atılacak böyle basit bi işlem için
Ben bulamadım maalesef

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
Beyler selam, efsane bi cevap verdiler. İsterseniz faturayı düşük gösterebiliriz diyorlar. 5-10 euro göstermelerini talep edeceğim. En azından epomakerdan klavyem olmuş olur :D

Top Bottom