Neler Yeni

Çözüldü✓ EPOMAKER X AULA KLAVYE GÜMRÜK SORUNU ?

umtb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Bora
kanka yüzde kaç vergi biliyor musun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

burdaki dalkavuklara inat alır öderim kanka, parasında değilim. alamadım temu'dan böyle yola basvurdum. Cüzi gelirse alırım zaten. Yanan para 1800 olsun sorun yok. :geek:
Umarım 20 bin lira vergi çıkar ödeyemezsin

Dambıldor

80+ Silver
Hala görevli çakıyor felan yazmis cok biliyormus gibi. Yakin zamanda bunun gibi fiyat küçültüp 10-15 kisi controller aldi hepsi gümrükten sıkıntısız geçti. Tabi bazısına 200 bazisina 400tl vergiyle ama hala trden ucuz. Gumruge gunde kac yuz kargo geliyor acip tek tek bakicak mi? Controller felansa tamam geçsin yapıyor 10 20 dolar yazinca.

withbrs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Barış Okçu
İşte arkadaşlar ondan bahsediyor çok kafalarına göre fiyatlamalar %80 kazık oluyor
ben bir sürü şey aldım ne hesapladıysam o geldi. Bazı O.E gümrük çalışanları ürün fatura bedeli düşürülmüş diye düşünüp kafasına göre yazıyor. Yasak ve yasal olmamalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
instagram.com/ichbinsarioglu
Faturaya bakma sen :D takılırsa ne gülerim size var ya
kral neden gülüyorsun anlamadım :D bekleyip göreceğiz, çok çok gümrükte kalır, ucuz verilebilir bir vergi çıkarsa da alırım. taş gibi TEMUdan olmayan epomakerXaula klavyem olur dert değil :D eğer gelirse de ben size gülerim ne diyeyim

Hala görevli çakıyor felan yazmis cok biliyormus gibi. Yakin zamanda bunun gibi fiyat küçültüp 10-15 kisi controller aldi hepsi gümrükten sıkıntısız geçti. Tabi bazısına 200 bazisina 400tl vergiyle ama hala trden ucuz. Gumruge gunde kac yuz kargo geliyor acip tek tek bakicak mi? Controller felansa tamam geçsin yapıyor 10 20 dolar yazinca.

kanka ben de bunu ayıkamıyorum :D temudan alanların klavyesi de aula, onlar da ucuza aldı ben de ucuza aldım :D onların ki geçti, benimki geçmezmiş :D tuhaf.

Umarım 20 bin lira vergi çıkar ödeyemezsin

kardeşim inş senin de klavyen olur :D

çok gereksiz aksiyon yaratmışsınız kendinize :D takılırsa uğraş dur sarı siteden alıp geçecektiniz en temizi
başkasının fırsat için 1kya aldığına neden fazla para vereyim:d

3 tane vardı hocam elimde olay öfke veya kıskançlık değil millet yardımcı olmaya çalışmış herif dalkavuk demiş ona ayar oldum

kral, oturduğu yerden saçma sapan yorumlara ne denir? :D aklı herkes veriyor, sıkıntı yok

KLAVYE GELİRSE GÜNCELLEME YAPARIM. İYİ AKŞAMLAR :)

Son düzenleme:

umtb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Bora
kral neden gülüyorsun anlamadım :D bekleyip göreceğiz, çok çok gümrükte kalır, ucuz verilebilir bir vergi çıkarsa da alırım. taş gibi TEMUdan olmayan epomakerXaula klavyem olur dert değil :D eğer gelirse de ben size gülerim ne diyeyim

kanka ben de bunu ayıkamıyorum :D temudan alanların klavyesi de aula, onlar da ucuza aldı ben de ucuza aldım :D onların ki geçti, benimki geçmezmiş :D tuhaf.

kral, oturduğu yerden saçma sapan yorumlara ne denir? :D aklı herkes veriyor, sıkıntı yok

1734119811651.jpeg
Yeteri kadar klavyem var hocam Allaha şükür kimseye de ne dalkavuk ne de başka bir hakarette bulunamazsın yardım için konu açmışsın insanlar sana doğru olanı söylüyor reddedip kendi bildiğini uygulayıp hakaret ediyorsun çok biliyorsan hiç konu açmayıp kendi başına yapsaydın yinede gelsin klavyen hadi üzüldüm senin adına hayırlı akşamlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Zeliş

Aklın olsa aynı ürünü burada 1500’e alırdın hem fazlasıyla para ödemişsin hemde riske girmişsin 😂

Alıntıyı görüntüleYeteri kadar klavyem var hocam Allaha şükür kimseye de ne dalkavuk ne de başka bir hakarette bulunamazsın yardım için konu açmışsın insanlar sana doğru olanı söylüyor reddedip kendi bildiğini uygulayıp hakaret ediyorsun çok biliyorsan hiç konu açmayıp kendi başına yapsaydın yinede gelsin klavyen hadi üzüldüm senin adına hayırlı akşamlar
Boşver hocam bunun gibiler pek anlamaz konuyu özellikle takip edeceğim eksta bir vergi geçirirlerse fena gülerim dşwsşşs

umtb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Bora
Aklın olsa aynı ürünü burada 1500’e alırdın hem fazlasıyla para ödemişsin hemde riske girmişsin 😂

Boşver hocam bunun gibiler pek anlamaz konuyu özellikle takip edeceğim eksta bir vergi geçirirlerse fena gülerim dşwsşşs
Ya hocam anlamıyorum ki hadi sahibinden den almaya güvenmeyebilirsin vs tamam eyvallah yine al istediğini kim karışabilir ama o zaman napayım diye konu açma hadi açtın insanların dediğine eyvallah de kapa konuyu niye yardım edenlere hakaret ediyorsun yinede gelsin arkadaşa kimseye kötü duamız olmasın Allah gönlüne göre versin bizdekinden iyisi onun olsun

Top Bottom