ennuyeux34
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Bu kasa hoş yakından inceledim. Sadece ana kart yanma konusu insanın aklını karıştırıyor
3 Aydır lenovo loq kullanıyorum memnunum RGB klavye ve 230W ile geldi adaptörü 115w ekran kartı soğutma konusunda başarılı tavsiye ederim cillop gibi.
Soğutma ve performans konusunda memnun kalırsın. Ekran %100 sRGB ye sahip, bu da film ve dizi izlemek için oldukça iyi.Bu kasa hoş yakından inceledim. Sadece ana kart yanma konusu insanın aklını karıştırıyor
sarji pilde kac saat gidiyor acaba farkli kullanimlardaSoğutma ve performans konusunda memnun kalırsın. Ekran %100 sRGB ye sahip, bu da film ve dizi izlemek için oldukça iyi.
Dengeli mod da işlemci 29W, ekran kartı ise 74W güç kullanıyor. Yani laptop sadece ihtiyaç duyduğu kadar çalışıyor; ne yoruluyor ne de performans kaybı yaşatıyor. Fan da düşük devirde yeterli şekilde çalıştığı için sıcaklık düşük kalıyor. Bu sayede performans moduna almadan rahatlıkla düşük ısıda oyun oynama imkanı sunuyor laptop.
Web de gezinirken sessiz moda alıyorum yani güç ışığı mavi yanıyor bu şekilde film,dizi Web de araştırma gezinme 3 saat civarı gidiyor.sarji pilde kac saat gidiyor acaba farkli kullanimlarda