Erazer 4070'li laptop mu? Excalibur 5060'lı laptop mu?

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
50000
Merhaba dostlar 50 bin bütçem var. İki laptop arasında kaldım F/P bakımından. Erazer markalı laptobun 100 watt ekran kartı olduğunu ayrıca sarj adaptörünün 180watt olduğunu belirtmek isterim. 24097.webp24099.webp

3 aydır Lenovo LOQ kullanıyorum, oldukça memnunum. RGB klavyesi ve 230W adaptörüyle geldi. Ekran kartı 115W ve soğutma konusunda oldukça başarılı, tavsiye ederim; cillop gibi çalışıyor.

44.000 TL’ye, 12 GB RAM’li olarak almıştım. Şu anda 32 GB RAM’e ve 1 TB ek boş slot M.2 SSD taktım toplam 2 TB oldu. Bunlar elimde önceden vardı; Crucial 4800 MHz CL40 RAM ile uyumlu çalışıyor.

Bu kasa hoş yakından inceledim. Sadece ana kart yanma konusu insanın aklını karıştırıyor
Soğutma ve performans konusunda memnun kalırsın. Ekran %100 sRGB ye sahip, bu da film ve dizi izlemek için oldukça iyi.

Dengeli mod da işlemci 29W, ekran kartı ise 74W güç kullanıyor. Yani laptop sadece ihtiyaç duyduğu kadar çalışıyor; ne yoruluyor ne de performans kaybı yaşatıyor. Fan da düşük devirde yeterli şekilde çalıştığı için sıcaklık düşük kalıyor. Bu sayede performans moduna almadan rahatlıkla düşük ısıda oyun oynama imkanı sunuyor laptop.

Soğutma ve performans konusunda memnun kalırsın. Ekran %100 sRGB ye sahip, bu da film ve dizi izlemek için oldukça iyi.

Dengeli mod da işlemci 29W, ekran kartı ise 74W güç kullanıyor. Yani laptop sadece ihtiyaç duyduğu kadar çalışıyor; ne yoruluyor ne de performans kaybı yaşatıyor. Fan da düşük devirde yeterli şekilde çalıştığı için sıcaklık düşük kalıyor. Bu sayede performans moduna almadan rahatlıkla düşük ısıda oyun oynama imkanı sunuyor laptop.
sarji pilde kac saat gidiyor acaba farkli kullanimlarda

Geri