scout
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Evet ben 5.52 de aldim çünkü ondan sonra ilan kaldirildi sonra tekrar konulduSende kargo teslim tarihi yarın olarakmı gözüküyor?
Evet ben 5.52 de aldim çünkü ondan sonra ilan kaldirildi sonra tekrar konulduSende kargo teslim tarihi yarın olarakmı gözüküyor?
Merhabalar kontrolcü uygulama performans modunda değil sanırım. Default furmark ayarında 4060 bile 160 fps alıyor bu cihaz dahasını alır.Bu arada biraz fikir vermesi açısından.. Anlatmaya gerek yok her şey ortada
Bende niye 26 kasım gösteriyor acaba siparişi dün 21:30 da vermeme rağmenEvet ben 5.52 de aldim çünkü ondan sonra ilan kaldirildi sonra tekrar konuldu
Hocam siz aslinda yeni aldiniz suan alanlarda kargo 26 kasim gösteriyor dedigim gibi ben aldim 5.52 de direk kaldirildi ilandan stok bitti diye galiba 7.30 civarlarında geri ilana koydular siz ozaman almissiniz suan alirsanizda 26 kasim kargoda diyorBende niye 26 kasım gösteriyor acaba siparişi dün 21:30 da vermeme rağmen
Tamamdır teşekkürler bilgilenirme içinHocam siz aslinda yeni aldiniz suan alanlarda kargo 26 kasim gösteriyor dedigim gibi ben aldim 5.52 de direk kaldirildi ilandan stok bitti diye galiba 7.30 civarlarında geri ilana koydular siz ozaman almissiniz suan alirsanizda 26 kasim kargoda diyor
Hocam driverler diskten çıkıyor sadece iki tanesinde hata veriyor yanlış hatırlamıyorsam. Aygıt yöneticisinde iki tanesi yüklenmemiş görünüyor onları da "sürücüyü güncelle" deyip diskteki ilgili sürücünün dizinini gösterice yüklüyor ve dışarıdan bir indirme yapmadan hatta internete bile bağlanmadan tüm sürücüleri yüklemiş oluyorsunuz.Hocam değerler cok iyi benimki yarin gelecek driverlari nasil hallettiniz ve ben ilk defa aliyorum yapmam gerekenler neler lütfen bana yardımcı olurmusunuz yada video atsanizda olur yardımcı şimdiden teşekkürler![]()
Evet o an eğlence modundaydı. Aceleyle bi furmark yapıp atayım dedim fikir olsun diye.Merhabalar kontrolcü uygulama performans modunda değil sanırım. Default furmark ayarında 4060 bile 160 fps alıyor bu cihaz dahasını alır.
Çok teşekkürlerHocam driverler diskten çıkıyor sadece iki tanesinde hata veriyor yanlış hatırlamıyorsam. Aygıt yöneticisinde iki tanesi yüklenmemiş görünüyor onları da "sürücüyü güncelle" deyip diskteki ilgili sürücünün dizinini gösterice yüklüyor ve dışarıdan bir indirme yapmadan hatta internete bile bağlanmadan tüm sürücüleri yüklemiş oluyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet o an eğlence modundaydı. Aceleyle bi furmark yapıp atayım dedim fikir olsun diye.
bende az önce gördüm 41den 44 sonra 55k fiyatlandırmaya bak kan emici bunların hepsi Allah yedirmesinbilgisayar 55 k olmuş haberiniz olsun
Lenovo daha iyi gibi durdu benim de aklıma yattı açıkçası,bende az önce gördüm 41den 44 sonra 55k fiyatlandırmaya bak kan emici bunların hepsi Allah yedirmesin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.amazon.com.tr/Lenovo-i5...lare-83JE00JMTR/dp/B0FMRN3FGT?ref_=ast_sto_dp bunu alacağım birazdan.
Kullananlar iyi diyor alacağım sanırım hocam ben.Lenovo daha iyi gibi durdu benim de aklıma yattı açıkçası,
Obaa son alan 2 kişi biziz iyiki almışız o zamanbilgisayar 55 k olmuş haberiniz olsun