Rehber Erazer Deputy 15 P1 MD62764 ÖNİZLEME

Bu arada biraz fikir vermesi açısından.. Anlatmaya gerek yok her şey ortada
Merhabalar kontrolcü uygulama performans modunda değil sanırım. Default furmark ayarında 4060 bile 160 fps alıyor bu cihaz dahasını alır.

Bende niye 26 kasım gösteriyor acaba siparişi dün 21:30 da vermeme rağmen
Hocam siz aslinda yeni aldiniz suan alanlarda kargo 26 kasim gösteriyor dedigim gibi ben aldim 5.52 de direk kaldirildi ilandan stok bitti diye galiba 7.30 civarlarında geri ilana koydular siz ozaman almissiniz suan alirsanizda 26 kasim kargoda diyor

Hocam siz aslinda yeni aldiniz suan alanlarda kargo 26 kasim gösteriyor dedigim gibi ben aldim 5.52 de direk kaldirildi ilandan stok bitti diye galiba 7.30 civarlarında geri ilana koydular siz ozaman almissiniz suan alirsanizda 26 kasim kargoda diyor
Tamamdır teşekkürler bilgilenirme için

Hocam değerler cok iyi benimki yarin gelecek driverlari nasil hallettiniz ve ben ilk defa aliyorum yapmam gerekenler neler lütfen bana yardımcı olurmusunuz yada video atsanizda olur yardımcı şimdiden teşekkürler 🙂
Hocam driverler diskten çıkıyor sadece iki tanesinde hata veriyor yanlış hatırlamıyorsam. Aygıt yöneticisinde iki tanesi yüklenmemiş görünüyor onları da "sürücüyü güncelle" deyip diskteki ilgili sürücünün dizinini gösterice yüklüyor ve dışarıdan bir indirme yapmadan hatta internete bile bağlanmadan tüm sürücüleri yüklemiş oluyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar kontrolcü uygulama performans modunda değil sanırım. Default furmark ayarında 4060 bile 160 fps alıyor bu cihaz dahasını alır.
Evet o an eğlence modundaydı. Aceleyle bi furmark yapıp atayım dedim fikir olsun diye.

Çok meraklandıran bir marka. Eline sağlık iyi olmuş hocam. Arkadaşa 17,3 İnç 4050 ekran kartlısını aldık tek şikayeti fan çok ötüyor diyordu. Kendi kulağımla duymadım ama oyun oynarken normaldir dedim benim Acer de oyunda basıyor fan sesini demiştim.

Hocam driverler diskten çıkıyor sadece iki tanesinde hata veriyor yanlış hatırlamıyorsam. Aygıt yöneticisinde iki tanesi yüklenmemiş görünüyor onları da "sürücüyü güncelle" deyip diskteki ilgili sürücünün dizinini gösterice yüklüyor ve dışarıdan bir indirme yapmadan hatta internete bile bağlanmadan tüm sürücüleri yüklemiş oluyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet o an eğlence modundaydı. Aceleyle bi furmark yapıp atayım dedim fikir olsun diye.
Çok teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,638
Üyeler
185,917
Son üye
Mychukuk
Geri