- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 43,317
Bizzat satın aldığım bir ürün işbirliği cart curt yapanlar haddini bilsin bir lafta anlayana bir kere denir.
Bizim cihazda ne kasa titriyor ne de coilwhine var ürünün bozuk iade et.İlk izlenimlerim; kasa berbat. Ekran renkleri kötü değil, beklediğimden çok daha iyi, fan bilgisayarı titretiyor ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Ses kalitesi aşırı aşırı aşırı kötü.
Klavyesi berbat, ucuz hometech laptoplar ile aynı diyebilirim. Daha önce bu kadar kötü bir klavye kullanmadım (hometech hariç) diyebilirim.
WASD diğer tuşlara göre çok daha fazla pürüzlü, rahatsız edici.
Elim wasd tuşları üzerinde ve avucum kasaya değerken (oyun oynarken) fanın titremesi elimi titretiyor (hızlı döndüğü için değil balansı yok). Bunu legion 5 te yaşamamıştım çok rahatsız edici.
Diğer konu muhtemelen laptop zort çıkınca üst akıl tarafından kapatıldı.
performans modu;
Cpu-z multi 4167
Furmark 156 fps
Cinebench R23 multi 8230
Steel nomad dx12 26.79
Battlefield 6 texture high, texture filter ultra, geri kalanlar low (off değil) 1080p dlss quality 176 fps
sıcaklık : 75 cpu 77 gpu (eğlence modu)
Laptopta coilwhine var yuh.
Abi icimi oyle bir rahatlattinki anlatamam kargoda yarin gelcek cok mutlu oldum sabirsizlikla bekliyorumVideo için sabırsızlanıyorum yetiştirirsem yarına yayınlamayı planlıyorum instayı takip edin.
Deneyimleriniz için teşekkürler.Sadece üsluptan dahi neyin ne olduğu belli oluyor. 8k cinebench 2019 işlemcileri falan seviyesi.İlk izlenimlerim; kasa berbat. Ekran renkleri kötü değil, beklediğimden çok daha iyi, fan bilgisayarı titretiyor ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Ses kalitesi aşırı aşırı aşırı kötü.
Klavyesi berbat, ucuz hometech laptoplar ile aynı diyebilirim. Daha önce bu kadar kötü bir klavye kullanmadım (hometech hariç) diyebilirim.
WASD diğer tuşlara göre çok daha fazla pürüzlü, rahatsız edici.
Elim wasd tuşları üzerinde ve avucum kasaya değerken (oyun oynarken) fanın titremesi elimi titretiyor (hızlı döndüğü için değil balansı yok). Bunu legion 5 te yaşamamıştım çok rahatsız edici.
Diğer konu muhtemelen laptop zort çıkınca üst akıl tarafından kapatıldı.
performans modu;
Cpu-z multi 4167
Furmark 156 fps
Cinebench R23 multi 8230
Steel nomad dx12 26.79
Battlefield 6 texture high, texture filter ultra, geri kalanlar low (off değil) 1080p dlss quality 176 fps
sıcaklık : 75 cpu 77 gpu (eğlence modu)
Laptopta coilwhine var yuh.
hocam ürün zaten kötü degilde bütçe varken 50 k ya kadar lenovo loq mu bunumu alalımBizim cihazda ne kasa titriyor ne de coilwhine var ürünün bozuk iade et.
Kullanım çeşitliliğine sahip değilsin 12K daha pahalı olan Victus'tan ne klavyesi kötü ne ses gürültüsü hele öyle korkuttunuz ki fan gürültüsü seviyesi bana az bile geldi bu kanınız da 1 veya 2 laptop kullanmanızdan kaynaklı ne sıkıntı laptoplar var neler neler.
Bana parlaklık biraz az ama renkler de aksine beklentim den iyi gibi şimdi pro test ekipmanları ile testini yapıcam.
Loqlarında anakartında sorun var diyorlar ne alacak bu millet herkesin ağzında bi laf valla bilemedim bence bütçene kafana yatan neyse alıp geçeceksinhocam ürün zaten kötü degilde bütçe varken 50 k ya kadar lenovo loq mu bunumu alalım
cihazın durumlarını yazdık (ısınma, ses vs).
eline bile almadığınız cihazı yarınlar yokmuş gibi kötüleyen sizlere bu üslup çok fazla bile, ne laf ettirdiniz ne söz söylettirdiniz şimdi makineyi aldım test ettim sözü de ben söylerim taşı da kaldıramıyorsan o taşı yerinden oynatmayacaksın.Sadece üsluptan dahi neyin ne olduğu belli oluyor. 8k cinebench 2019 işlemcileri falan seviyesi.
5050 serisinde var mı hocam sorun?Loqlarında anakartında sorun var diyorlar ne alacak bu millet herkesin ağzında bi laf valla bilemedim bence bütçene kafana yatan neyse alıp geçeceksin
Ben ısındığından söz etmedim eksilerini alternatifini yazdım konu silinmeseydi görürdük. 2 yıldır victus 16 kullanıcısıyım. Fanlarını bizzat kendim çıkarıp maglev yazısını gördüm. Bu üslup ve mantık hoş değil.Dışarıdan bakan forumu ve içeriğinizi seven biri olarak söylüyorum.eline bile almadığınız cihazı yarınlar yokmuş gibi kötüleyen sizlere bu üslup çok fazla bile, ne laf ettirdiniz ne söz söylettirdiniz şimdi makineyi aldım test ettim sözü de ben söylerim taşı da kaldıramıyorsan o taşı yerinden oynatmayacaksın.
Isınmaymış gördün mü ısınıyor muymuş? sesmiş neye göre ses dedin? sen hiç Victus kullandın mı? öyle yaygara yaptınız ki kullanınca fan sesine şaşırdım, şimdi de elinde cinebench muhabbeti kalmış ona sığınıyorsun gerçekten berbat bir kitlesiniz.
Konunun silindiğinden haberim bile yok, haksız olupta sizin kadar üste çıkmaya çalışan insanlar görmedim iğrenç yakıştırmalarınızdan tutun da insanlara verdiğiniz tamameeeeennnnnn yalan bilgilerinize kadar.Ben ısındığından söz etmedim eksilerini alternatifini yazdım konu silinmeseydi görürdük. 2 yıldır victus 16 kullanıcısıyım. Fanlarını bizzat kendim çıkarıp maglev yazısını gördüm. Bu üslup ve mantık hoş değil.Dışarıdan bakan forumu ve içeriğinizi seven biri olarak söylüyorum.