Neler Yeni

Erdoğanın Cağrısına Kulak Veren Bir Vatandaş

Annecik

80+ Bronze
totomuzu kollamak için olmasın? koş git bakayım şırnak'a tertemiz olmuş mu olmamış mı?
Dostum yanlış anlıyorsun...
Askerlere saygım sonsuz.
Toplam Türkiyedeki asker nüfusundan bahsediyorum. Emekli olan ve şehit olan asker nüfusundan daha fazla alınan asker sayısı.
Art niyet yok ve lütfen yanlış anlaşılmasın.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Dostum yanlış anlıyorsun...
Askerlere saygım sonsuz.
Toplam Türkiyedeki asker nüfusundan bahsediyorum. Emekli olan ve şehit olan asker nüfusundan daha fazla alınan asker sayısı.
Art niyet yok ve lütfen yanlış anlaşılmasın.
hocam her tarafa gidiyor askerler bu yüzden bu kadar fazla libya gibi yerlere de gidiyorlar

Annecik

80+ Bronze
hocam her tarafa gidiyor askerler bu yüzden bu kadar fazla libya gibi yerlere de gidiyorlar
Konu biraz sapacak ama...

Eskiden askeriyeye alınırken niteliğine bakılırdı. Askerler elit olurdu. Şimdi çoğunlukla iş bulamayan ve elek altı olan kişiler asker oluyor, bu yüzden kontrol edilmesi daha kolay.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Avolay

80+ Gold
Mantıken bunu yapacak adam facebook'ta paylaşmazdı ve yapacağı varsa yapar zaten o bahanedir.
Tehdit suçundan ceza almasını sağlamaya çalışıyoruz kamuoyu olarak.
Rahatsız etmesin sizi :)

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Sence milleti vuracak adam facebooktan paylaşım mı yapar? Bunları paylaşan adam 10 dakikalığına habere çıkıp kınandıktan sonra ders alıcağini mı zannediyorsun?
"Bu paylaşımı yapan zat, bir din öğretmeni! Çocuklarımıza, iyiliği, doğruluğu, sevgiyi ve hoşgörüyü öğretmesi gerekirken, ‘kaç metreden bacağa, kola atış yapabilirim’ paylaşımı yapıyor. Kimin koluna, bacağına ateş edecek acaba? Kendi insanımızın mı? Siyaset, camiye, kışlaya, okula girerse toplum huzuru bozulur. Bu en açık örneği! Yetkilileri gereğini yapmaları için göreve davet ediyorum.”

Excator23cm

80+ Gold
Yetkilileri gereğini yapmaları için göreve davet ediyorum.”
heh tamam işte yapmamız gereken bu herkes adımın reklamını yapıyor daha da ünleniyor iyi ya da kötü da forumdan sesimizi duyuramayacağımız için twitterdan daha kolay sesinizi duyurursunuz. Burdan olacak iş değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,722
Üyeler
162,724
Son üye
DeliPaylot
Top Bottom