Ergopixel Knight Premium Oyuncu Koltuğu 5.864 TL (trendyolkart çıkarana 1K puan)

Oddo

80+
Reaksiyon skoru
88

Ekler

• trnd.webp
    trnd.webp
    11.1 KB · Hit: 210
  • trnd 2.webp
    trnd 2.webp
    12.5 KB · Hit: 138
Son düzenleme:
şimdi indirim nerede bu koltuk 5 bine düşmemişmiydi bide dün 5200 e xdrive satıldı indirim yok gibi paylaştığınız koltukta.
5e indirim denmez, BEDAVA denir. 5bine lansman gibi yaptılar. yetişen aldı. bi daha düşerse 5e, yine acımam alırım. kalite olarak 10K+ üstü bir koltuk. 7200 (ya da benim aldığım gibi 6200e) dünkü xdrive'ın mekanizması bunla bir değil. kolçağı 2D. bunun 4D. aynı değil. biri kumaş diğeri deri. aynı değil. yani hasılı diğeri 5e düşse de kalite ve özellik olarak aynı değil. karıştırmayalım ikisini. EK ZÜELTME: Ayrıca dün paylaşılan koltuk indiirmi değil. FIRSAT2000 indirim kodu. karıştırmışsınız onu

5e indirim denmez, BEDAVA denir. 5bine lansman gibi yaptılar. yetişen aldı. bi daha düşerse 5e, yine acımam alırım. kalite olarak 10K+ üstü bir koltuk. 7200 (ya da benim aldığım gibi 6200e) dünkü xdrive'ın mekanizması bunla bir değil. kolçağı 2D. bunun 4D. aynı değil. biri kumaş diğeri deri. aynı değil. yani hasılı diğeri 5e düşse de kalite ve özellik olarak aynı değil. karıştırmayalım ikisini. EK ZÜELTME: Ayrıca dün paylaşılan koltuk indiirmi değil. FIRSAT2000 indirim kodu. karıştırmışsınız onu
deri koltuk bu çok terletir. yinede hayırlı olsun size

iptal edip %20 kodu kullandım. 1k da qnb trendyol karttan 4750 muhteşem fiyat

Ekler

• trnd 2.webp
    trnd 2.webp
    12.5 KB · Hit: 76
Son düzenleme:
7 ve altına kesinlikle alınır ilk günden beri kullanıyorum hala ne kolçak kırıldı ne mekanizma sorunu çıktı beleş ürünümüş. Ve deri hiç rahatsız etmiyor En kotu yazin üstüne koltuk salindan atıyorum missss. Zio denedim ziodan daha rahat geldi :)
188 88 boy kilo. Bel ağrım bitti. Üstünde uyumuslugum da var.

• Beğen
Reaksiyonlar: Oddo
Deri la bu yakar adamı
hp omen citadel kullanıyorum 2.defa aldığım bir koltuktur. memnunum. 6-7 farklı koltuk kullandım. kumaş deri farketmeksizin terletmeyen süngerli koltuk görmedim. sıcaksa sıcaktır, terlersin. anca sadece bezse vs başka. bu tarz oyuncu koltuklarının çoğunluğu poliüretan / dökme süngerdir. hava geçirmez terletir. en azından tecrübem budur.

yerine alınabilecek kumaş olarak daha iyisi var mı bu fiyata ?

Geri