Neler Yeni

Erkek kuaförlerinde kart geçiyor mu?

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
...
10 yılı aşkındır gittiğim mahalle berberim emekli oldu. Bu sebepten dolayı saçımı kestirecek yeni bir yer arıyordum. Mahalle berberine benzemeyen bir kuaför var, oraya gitmeyi düşünüyorum ama biliyorsunuz ülke genelinde saç kesimi artık pahalandığı için içimde bir soru oluştu. Normalde tanıdık diye ucuza kestiriyordum. Yeni gideceğim yerde kart geçer mi yoksa illa nakit mi lazım? Kadın kuaförlerinde kart geçtiğini biliyorum ama erkekleri bilmiyorum.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Tekin Ayber
Boşver kadın kuaförlerini, erkek adam parasını kuaföre nakit verir :D

Ve sizin orda sadece bir berber mi var? Eğer öyle ise kestireceğin saç tipi için fiyat sor şöyle bir geçerken, fiyatı uygun ise kesersin sonra değilse başka bir yerde mutlak bir berber vardır yani...

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
...
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Boşver kadın kuaförlerini, erkek adam parasını kuaföre nakit verir :D

Ve sizin orda sadece bir berber mi var? Eğer öyle ise kestireceğin saç tipi için fiyat sor şöyle bir geçerken, fiyatı uygun ise kesersin sonra değilse başka bir yerde mutlak bir berber vardır yani...
Hocam, insan uzun zamandır gittiği berberi değiştirirken bir tuhaf hissediyor. :D Her ihtimale karşı yanımda nakit de taşıyacağım. Bu soruyu olur da başka insanlara da yardım ederim diye açtım. Cevabınız için teşekkür ederim.

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
792
İsim
Furkan Demirtaş
10 yılı aşkındır gittiğim mahalle berberim emekli oldu. Bu sebepten dolayı saçımı kestirecek yeni bir yer arıyordum. Mahalle berberine benzemeyen bir kuaför var, oraya gitmeyi düşünüyorum ama biliyorsunuz ülke genelinde saç kesimi artık pahalandığı için içimde bir soru oluştu. Normalde tanıdık diye ucuza kestiriyordum. Yeni gideceğim yerde kart geçer mi yoksa illa nakit mi lazım? Kadın kuaförlerinde kart geçtiğini biliyorum ama erkekleri bilmiyorum.
Dükkandan dükkana göre değişir, adam pos cihazı bağlattırmışsa kullanıyorsa geçer neden geçmesin

pos varsa geçer yoksa geçmez
ya da iban dicem o yasaklandı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,070,757
Üyeler
170,043
Son üye
Dojukhan
Top Bottom