Neler Yeni

Yardım Eski kasayı satmak yerine içerisindeki 4 fanı alıp çöpe atmak. Bu 4 fanı alınan yeni kasaya takmak nasıl olur?

Katılım
12 Nisan 2020
Mesajlar
393
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Yusuf Bilir
Merhaba dostlar. Herkese iyi forumlar. Özet geçeyim 1 ay önce incehesaptan uber sistemini aldım. Ben sharkoon tg4 beklerken gamepower crimson gönderdiler fakat sistemin geri kalanı birebir aynı. Eskiden bu sistemin default kasası crimson guard olduğu için çok da şeetmedim hatta çokça da üşendim. Zaten sonradan öğrendiğim kadarıyla tg4 de crimson guard da müthiş kasalar değiller (benim için.). Ben de bu crimson guardı satıp DARK Guardian almak istiyorum. Fakat şimdilerde şu aklıma geldi. Crimson guardın kendisi 400tl. Satayım desem yepyeni de olsa 300tl ye düşer. Ben o gelen parayla yine fan alacağım. Onunla uğraşana kadar içerisindeki 4 fanı-kablolarını alayım(4 fan için de 3pin to 4pin molex kablosu koymuşlar onları da alacağım artı.). İskeletini de hurdacının birine vereyim. Fakat aklıma takıl sorun ise ben bu 4 fanı yeni kasamdaki PSU 4 pin molexe bağladıktan sonra hızlarını nasıl kontrol edeceğim oldu. Önerilerinizi bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

PSU 4 pin molex e bağlanmış fanın güç kontrolü nasıl yapılır bilen yok mu dostlar ?
 
Son düzenleme:

seadoo35

80+
Katılım
23 Mayıs 2020
Mesajlar
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
sedat
Fanların anakarta bir bağlantısı yoksa veya kendi kontrolcüsü yoksa sadece molex bağlantısıyla herhangi bir kontrol yapılmaz diye biliyorum
 
Katılım
12 Nisan 2020
Mesajlar
393
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Yusuf Bilir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Hocam kasa şimdi yanımda olsa fanları 4pin molex ten başka neye bağladıklarına da bakıcam ama uzaktayım. Normalde kendi kasasında da fan hızını ayarlamak için kumanda-tuş felan yok. Acaba bu fanların hızı neye göre ayarlanıyor merak içerisindeyim. Anakarta bağlanmış olabilir ama 4 fan tek seferde anakarta nasıl bağlanıyor bilmiyorum ki.
 

Visal

80+
Katılım
15 Haziran 2020
Mesajlar
146
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Abdullah sevimli
Çoklayıcılar sayesinde bağlanabilir diye biliyorum. Hocam atmayın çöpe filan bana verin veya başka kullanacak birine.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
903,560
Mesajlar
8,276,635
Üyeler
140,219
Son üye
SkyisTheLimit
Top Bottom