bende mi box var ama pek önermiyorum ethernet girişi yok usb den ethernet dönüştürücü aldım şimdi kablolu bir şekilde kullanıyorum ama tek usb girişi var dönüştürücü taktıkdan sonra klavye falan bağlayamıyorum o yüzden dreamstar nova öneriyorum hem mi box fiyatına 32gb depolama 3gb ram var kendi ethernet girişi var ve 2 adet usb girişi var sd kart bile takabiliyorsun imkanım olsa dreamstar nova alırdımtv box onerisi varmı uydu yok evde
uydu yok direk evdeUydu girişi yapacak mısınız ? Yoksa yalnızca internetten mi izlenecek ?
sıkıntı falan cıkartıyormu goruntude vs sımdı alıcambende mi box var ama pek önermiyorum ethernet girişi yok usb den ethernet dönüştürücü aldım şimdi kablolu bir şekilde kullanıyorum ama tek usb girişi var dönüştürücü taktıkdan sonra klavye falan bağlayamıyorum o yüzden dreamstar nova öneriyorum hem mi box fiyatına 32gb depolama 3gb ram var kendi ethernet girişi var ve 2 adet usb girişi var sd kart bile takabiliyorsun imkanım olsa dreamstar nova alırdım
;
![]()
Dreamstar Nova | Tvplus (12 AY PREMİUM ÜYELİK HEDİYELİ) 4k Lisansli Android Tv Box | 32gb Hafıza - Fiyatı, Yorumları
Dreamstar Nova | Tvplus (12 AY PREMİUM ÜYELİK HEDİYELİ) 4k Lisansli Android Tv Box | 32gb Hafıza yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Android tvbox bağlayıp kullanabilirsiniz.uydu yok direk evde
Link attığım ürün yeterli.sıkıntısız iyi birsey lazım
Öneririm çok iyi cihazAndroid tvbox bağlayıp kullanabilirsiniz.
F/P Ürün;
![]()
Next Start 4K Android TV Box Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Next Start 4K Android TV Box fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Next Start 4K Android TV Box özelliklerini incele, 1.600,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com